abi saolun modun yapımını devam ettiriyoruz bu sefer kale kuşatmasini OSMANLİ MODUNA ÇEVİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ BU DURUMDA REYVADİN İSTANBUL OLACAK VE SEN İSTANBULU KUSATMAYA ÇALISACAKSIN MOD U EN ÇOK 3 HAFTADA BİTİRİP YAYINLARIZ destek ve moralleriniz için şimdiden saolun
Arkadaşlar ben kuşatma çok zor olduğu için maalesef kuşatmayı eklemiyeceğim.1.00 yaptım.Harita ve kalkanlarda değişiklik var.Harita yüzünden buglar ortaya çıkabilir bunun için dosyanın yedeğini alın.
walla helal olsun çok güzel olmuş; (önceki sürümü denemediğim için pek bişi diyemiycem).. ellerinize sağlık. Bu arada daha oyun tamamlanmadan güzel modlarının çıkması da ayrı bi güzellik. Oyunun ne kadar güzel olduğunu gösteriyor
abi herşey için çok özür dileriz önceden söylemek istedik fakat fırsatımız olmadı harita hatalarını urban ile beraber düzeltmeye çalışcaz . Harita nasıl olmuş yani çizim iyimi?
Son yamada sorun var 1.0'I bir öncekinin üstüne yükledim istanbul denizin ortasındaydı adam hiçbiryere gidemedi doğal olarak , birde Osmanlı şehirlerindeki insanları ve askerlerin tiplerini Türk yaparsanız daha gerçekçi olur.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.