Osmanli Modunda Kusatma

Osmanli modunda Istanbul'u kusatma olsunmu?

• Çok isterim

Votes: 0 0.0%
  • Farketmez,Sen bilirsin

• Gerek yok

• Asla olmasin

• Total voters
    0
  • Poll closed .

Users who are viewing this thread

UrbanBoy

Sergeant
Arkadaslar bildiginiz gibi ben osmanli modu yapiyodum.Osmanli moduna istanbulu kusatma ekliyektim ama siz çok isterseniz ve birisi bana yardim ederse .Yardim etmek isteyene ben nasil yardim edebilecegini söylerim.Ögretirim ona mod yapmayı.Kusatma istiyosaniz oy verin ve bana yardim edin! :!: :( :(

Bende o moddan yardım alarak yapacaktım ama siz istiyosanız.Hani Istanbulun fethi olduya ondan.Ama gerek görmüyosan yapmam.Zaten baya zahmetli ondan danışıyım dedim.Bi kaç kalkanı değiştirdim.Menüleri değiştirdim vs. .Bu akşam modu yayınlıyacağım .Mehter marşını buluyum olur.Müzikleri rap ve yabancı yaptım severmisiniz bilmem.

dur aslında.
kendi makinamda bi kaç ayar yaptım ve modun ben de sorunlu şalışmasını engeledim.istiosan ekle.ama daha sonra zahmet olmazsa
bu akşam yayınla modu

Bu akşam kuşatmasız halini yayınlıcam .Büyük ihtimalle sevmezsin ama yinede yükle lütfen sonra görüşlerini bildirisin.

Simdi msne giremiyorum ama burda sorularını sorabilirsin ben yaklaşı bi 20 dk daha online olcam .Sonra yine girerim

Mod ile ilgili bilgileri veriyim.Kusatma henüz yok ama bizanslilar icin bi kaç kalkan hazırladım.Atların sırtıdaki eğerlerin rengini degistirdim tabi bi kac seyin.Osmanlilardaki bi kaç asker sinifini yok ettim.Biraz az asker sinifi kaldi ama zaten osmanlilar oyleydi.Bi yeniceriler vardi bide sipahiler.Menülerin bazilarinin rengini kırmızı ve koyu kirmizi yaptim .Aslinda bogucu renkler ama yinede bayragimizin renkleri.Khergitlerin adlarini Haclilar diye degistirdim.Bildiginiz gibi o zamanlarda cok hacli seferleri olurdu.Satici ve vs. kisilerin adlarini turkce adlar yaptim.Bide baslarken morningstar ve nomad shield ile 50 denar ile baslayacaksiniz.Oyunda buglar bulursaniz veya türkçelestirme hatalari vs. bulursaniz bildirin.Yakinda yayinlicam

Yaa o deil de İstanbul kuşatılırken Toplar fln vardı o noolcak dicem, saçmasalak bi soru olcak, yine de aklınızda bulunsun. Ama mod güzel görünüo helal. Bi de şeyi sorcam, bu ingiliz modu ne ola ki kuşatma fln, bulamadım, (bakmadım dooru düzgün ama :P) biriniz link atarsa teşekkür ederim... --- [Blaxis seni tanıyormuyum? Bilen adam? Had safhada? Blx? yani, başka biri bu nick'i kullansa Maelstrom engellerdi değil mi? yanılıyorsam kusuruma bakmayın alakasız bişi yazdım zaten konuya :P]

Ha bu arada ne tür bir yardım istediğini de söylersen yardım edebilirim belkiz Zamanında MilkShape'le çalışmışlığım var :). Ha bu arda öncek forumlardan birinde RiverPirate'lerin adını ne koysam demişsin, direk "Akdeniz Korsanı" ya da "Ceneviz Akıncıları" olarak çevir bence ;)

Kabraxis aslında güzel fikir ama artık modu pekte ilerletmeyi düşünmüyorum çünkü derslere daha fazla önem vermeliyim

Urban Boy beni tanıyorsundur sanırım CehennemLordu.Herneyse sana bu modun yapımında yardım ederim fakat modun müziklerini değiştirmelisin daha geleneksel müzikler al,mesela Age Of Empires 3 ten al müzikleri bence öyle daha sağlam olur. :P

Back
Top Bottom