Osmanlı-Kuruluş dönemi modu

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Oguzhan

Grandmaster Knight
Selam beyler. Bu gün sonunda mod yapmaya çalışmaya başlamış bulunmaktayım :grin:. Şu birkaç küçük sorunu da giderince ciddi ciddi yapmaya çalışacağım. Biraz fikir alayım dedim. Her halde 1 yıl falan sürecek bir proje düşünüyorum(güzel olacağı için değil ha benim vaktim ve tecrübem olmamasından dolayı :grin:). Mod Selçuklu'nun yıkılışından sonra oluşan Beylikler dönemini anlatacak(inşallah:grin:). Ama onu bu konudaki birkaç moddan ayıracak 2 özellik olacak:
1-Aksiyonundan çok strateji ve siyaset yapmanız gerekecek.
2-Asıl olarak Türkler ve Bizans arasındaki mücadeleyi değil Türkler'in kendi aralarındaki savaşını anlatacak.
Tabii daha sadece fikir var ama fikri geliştirip modu çıkarmayı düşünüyorum(kendimi geliştirme amaçlı). Bu arada modla uğraşabileceğim süreler kısıtlı ve düzensiz olduğu için(ve daha ilk defa düzgün bir mod yapmaya çalışacağım için:grin:) ekip falan oluşturmaya çalışmayacağım ama aklına modu daha iyi yapabilecek bir şey gelenler söylesinler lütfen. Neyse bir ara güncellerim bu başlığı :grin: Yarın ciddi ciddi başlarım heralde(zaten sorunumu nasıl çözeceğimi anladım sanırım). Hadi kalın sağlıcakla :grin:

direkt proje olarka başlayınca pek albenisi olmuyor bir şeylere başlayıp açsan daha güzel olurdu
ekip olarak diyeceğim zamanla ekip kurarsın merak etme

yok zaten bu kendimi geliştirmek için hani öyle büyük bir proje gibi değil :grin: ekip işine gelince zaten kurma gibi bir niyetim yoktu bir kendim adam gibi öğreneyim :grin:

Oguzhan said:
yok zaten bu kendimi geliştirmek için hani öyle büyük bir proje gibi değil :grin: ekip işine gelince zaten kurma gibi bir niyetim yoktu bir kendim adam gibi öğreneyim :grin:

Bi işe başlamadan önce,bi ideal'in olmalı...Hayır bence yanılıyorsun,bu büyük bi proje...değil mi? :wink: Ve eğer ekip çalışması yaparsan,birçok şeyi daha hızlı kaparsınız...Üstelik aynı anda 3-4 kişi birden modlamayı öğrenmiş olur :smile:

başarılar dilerim böyle çalışmalara başlaman iyi olmuş umarım en kısa zamanda kendini geliştirip güzel modlar yaparsın :wink:

DreadShadow said:
İlk önce ekip ile başlamalısın bence...fakat bu ekibi iyi seç ki ilerde başına belirli sorunlar gelmesin :wink:
Gözünü sevdiğim ne güzel söylemiş derin anlamlar içeriyo bu laf anlayan anlar :smile:

:grin: ekip seçmememin nedeni vaktimin çok kısıtlı ve düzensiz olması. ama SBS bitince(50 küsür gün sonra) kurarım heralde.zaten o zamana kadar anca bir planlama falan yapmış olurum :grin: ya da küçük değişiklikler. Bu arada şu iyi olur bu kötü olur diyecek olan var mı plana eklerim.

biraz ama modelleri başka modların sahiplerinden rica edeceğim vermezlerse de sorun yok ya kendim yaparım bir şekilde ya da bulurum herhalde yardım edecek birini :grin: şu an benim için modu yapmak ön planda yeni zırhlar falan değil  :wink:

Oguzhan said:
biraz ama modelleri başka modların sahiplerinden rica edeceğim vermezlerse de sorun yok ya kendim yaparım bir şekilde ya da bulurum herhalde yardım edecek birini :grin: şu an benim için modu yapmak ön planda yeni zırhlar falan değil  :wink:

Yanlış anlama ama oğuzhan başka modların modellerini alırsan senin modun orjinal olmaz. Burda amaç modunun diğerlerinden daha farklı daha orjinal olmasıdır.

Oguzhan said:

İstersen sana mükemmel ( :mrgreen: ) bayraklarımdan verebilirim  :grin: Kolay gelsin.

dediğim gibi benim önceliğim yeni item'lar değil. hem modlamayı öğrenmek hem de oyunun aksiyonundan çok stratejisine önem veren bir mod yapmak :wink:
bu yüzden de yeni modeller önemsiz kalıyor. bu arada CTRL+F5 in görevini bir tuşa yükleme şansımız var mı? yani örneğin hileler kapalıyken teknik haritadaki bir tuşa basıp karakterimizi yapay zekaya devretme?
@glikoz: ben o mükemmel(!) bayraklardan yapabiliyorum merak etme :grin:

Oguzhan said:
dediğim gibi benim önceliğim yeni item'lar değil. hem modlamayı öğrenmek hem de oyunun aksiyonundan çok stratejisine önem veren bir mod yapmak :wink:
bu yüzden de yeni modeller önemsiz kalıyor. bu arada CTRL+F5 in görevini bir tuşa yükleme şansımız var mı? yani örneğin hileler kapalıyken teknik haritadaki bir tuşa basıp karakterimizi yapay zekaya devretme?
@glikoz: ben o mükemmel(!) bayraklardan yapabiliyorum merak etme :grin:

Fugi sana bir program önermişti beceremedinmi onla...

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom