Medyanın geneline güvenmek normal bir şey değil. Batı Türk Rus farketmiyor. Sputnik'in Erdoğan hakkında 3 ay önce bi de şimdi yaptığı haberlere bak mesela. Sosyal medya ve savaş muhabirleri gibi, bu tür gelişmiş yeni nesil medyayı, bağımsız medyayı takip etmek daha sağlıklı.Pentagram said:Esad neler yaptı bilmiyorum, Türk ve Batı medyasına da güvenmiyorum. Ama muhaliflerin ellerinde uçaklar, helikopterler olsa hiç vurmayacak gibi konuşuyorsun. Ceza verdiler sivillere saldıranlara diyorsun, bunu söylerken kendin de inanmıyorsun bence. Bir binada teröristlerin yoğun miktarda silah depoladıkları istihbaratı gelse, sen o binanın içerisinde sivil olup olmadığını bilebilir misin? Hani uçaklardan canımız sıkıldı şuraya bomba atalım diye bomba attıklarını düşünmüyorum. O mühimmatlar o kadar da ucuz değil. Sivilleri kalkan olarak kullananlara kızmalısın. PKK'nın doğuda yaptığının aynısını yapıyorlar. Bunlar biraz daha gelişmiş versiyonu PKK'nın. Şimdi bana Esadcı deme, Esad umrumda değil. Ben ülkemin çıkarlarını düşünüyorum çünkü ülkeler duygulara göre değil çıkarlara göre yönetilir.
Esad katilde rte değil mi? Suriyeye tırlar dolusu silahlar sokup haberini yapan gazetecileri susturup hapse atıp olayın üstünü ört bas eden adamın esad'dan hiç bir farkı yoktur. Sonra çıkıp omurgasız bir şekilde suriyeli kardeşlerimiz diye ağlıyor. Sen adamın ülkesini karıştır adamların ülkesinde ki terör örgütüne silah yolla sonra çık din kardeşlerim diye iki nutuk at milyonlar ağlasın. Hangi zihniyet bu adama bu olaylar dahilinde ölümüne inanır? Tabi ki şeriat isteyen ve kahveden çıkmayıp okey oynarken siyasi bölümlerden mevzun olan amcalar.Castiello said:Yav ne komik adamlarsınız ha Beşşar'a forum kuralları dahilince küfür edemiyorum ama kendisi çok büyük şerefsizdir. Rte'nin dediği gibi katildir. O gitmeden de çok bir şey değişmez Türkiye-Suriye arasında. Rusların adımı ypg'nin vurulması. Beşar ülkesini peşkeş etmiş satılık bir it sadece.
Allah Allah kimmiş bu gazeteciler? Can Dündar mı? Can Işid demişti yanlış hatırlamıyorsam ama? Silah yollanır tabi ki muhaliflere bizden olan adamlar onlar, Halep'i Türkmendağı'nı İran'a mı bırakacaksın. Olayın üstü falan örtülmedi silah gönderiliyordu gönderilmemesinin de mantıklı tarafı yok. Sen ne yapıyorsun acaba ne gibi ülkeye faydalı iş yapıyorsun da seçmen aşağılıyorsun. Adiliğin lüzumu yok. Aşağılayan insanlarla da konuşacak bir şey yok anca ağlayacaksınız böyle.SuqLaT said:Esad katilde rte değil mi? Suriyeye tırlar dolusu silahlar sokup haberini yapan gazetecileri susturup hapse atıp olayın üstünü ört bas eden adamın esad'dan hiç bir farkı yoktur. Sonra çıkıp omurgasız bir şekilde suriyeli kardeşlerimiz diye ağlıyor. Sen adamın ülkesini karıştır adamların ülkesinde ki terör örgütüne silah yolla sonra çık din kardeşlerim diye iki nutuk at milyonlar ağlasın. Hangi zihniyet bu adama bu olaylar dahilinde ölümüne inanır? Tabi ki şeriat isteyen ve kahveden çıkmayıp okey oynarken siyasi bölümlerden mevzun olan amcalar.Castiello said:Yav ne komik adamlarsınız ha Beşşar'a forum kuralları dahilince küfür edemiyorum ama kendisi çok büyük şerefsizdir. Rte'nin dediği gibi katildir. O gitmeden de çok bir şey değişmez Türkiye-Suriye arasında. Rusların adımı ypg'nin vurulması. Beşar ülkesini peşkeş etmiş satılık bir it sadece.
Öldürenlere karşı ülke olarak her türlü gücümüz yettiğince savaşıyoruz gıda, yardım devlet olarak mühimmat vs. Belki daha fazla yardım etmemiz gerekiyordu ama Allah'a şükür bu savaşta tarafsızım deyip Esadçı olanlardan daha az olur hesabımız sen kendi derdine yan. Sana cevap vermedikçe çıldırdığını görüyorum.Harlekkuen said:O ölen çocukların kan hakkını nasıl odeyecek senin kafa yapindaki adamlar Castiello ?
Allah hesabini sorar merak etme sen.
Hukumet Rusya ve Iran ile yakinlasiyor suan, yakin zamanda Rusya fanboylugu yaparsin.
Bu arada Castiello Ak Partili olmaktan çok manda himayeciymis onu anladim. Amerikan barisi falan ha ? Amerikanci seni.
O silahların muhaliflere gittiğine canı gönülden inanıyorsan sıkıntı yok. Zaten tek yaptığınız gözlerinizi kapayıp ne olursa olsun inanmak. Öfkeli sünni gençler'e gitmiyordu yani o silahlar. Dikkatini çekerim bu sözleri Can dündar söylememiş ti Türkiye cumhuriyetinin Başbakanı söyledi o pis teröristleri meşrulaştıracak kadar düşmüştünüz. Şimdi ne ara yeniden düşman oldunuz Işide? Yarın çıkarlarınız doğrultusunda pardon amerika devletinin çıkarları doğrultusunda türkmen dağı düşsün diye sloganlarda atarsınız siz. Olayın üstü örtülmek istenmediyse neden hapise atıldı bu gazeteciler? Korktukları bir şeyler vardı ki susturmak istediler yoksa başka bir sebep göremiyorum. Ülkeye yaptığım en faydalı iş sizin gibi vatan sevdalısı gibi gözüküp her fırsatta arap milliyetçiliği yapan ülkeyi her geçen gün kaosa sürükleyenlere inanmamak. Sende bir zahmet akit okumayı bırak çekilmiyorsun çünkü.Castiello said:Allah Allah kimmiş bu gazeteciler? Can Dündar mı? Can Işid demişti yanlış hatırlamıyorsam ama? Silah yollanır tabi ki muhaliflere bizden olan adamlar onlar, Halep'i Türkmendağı'nı İran'a mı bırakacaksın. Olayın üstü falan örtülmedi silah gönderiliyordu gönderilmemesinin de mantıklı tarafı yok. Sen ne yapıyorsun acaba ne gibi ülkeye faydalı iş yapıyorsun da seçmen aşağılıyorsun. Adiliğin lüzumu yok. Aşağılayan insanlarla da konuşacak bir şey yok anca ağlayacaksınız böyle.SuqLaT said:Esad katilde rte değil mi? Suriyeye tırlar dolusu silahlar sokup haberini yapan gazetecileri susturup hapse atıp olayın üstünü ört bas eden adamın esad'dan hiç bir farkı yoktur. Sonra çıkıp omurgasız bir şekilde suriyeli kardeşlerimiz diye ağlıyor. Sen adamın ülkesini karıştır adamların ülkesinde ki terör örgütüne silah yolla sonra çık din kardeşlerim diye iki nutuk at milyonlar ağlasın. Hangi zihniyet bu adama bu olaylar dahilinde ölümüne inanır? Tabi ki şeriat isteyen ve kahveden çıkmayıp okey oynarken siyasi bölümlerden mevzun olan amcalar.Castiello said:Yav ne komik adamlarsınız ha Beşşar'a forum kuralları dahilince küfür edemiyorum ama kendisi çok büyük şerefsizdir. Rte'nin dediği gibi katildir. O gitmeden de çok bir şey değişmez Türkiye-Suriye arasında. Rusların adımı ypg'nin vurulması. Beşar ülkesini peşkeş etmiş satılık bir it sadece.
Oranın halkı muhalif denilen insanlar. halkı göremeyen insanlarsınız. Git sen cumhuriyet soL falan oku da iki gazını al terörist falan yazar orada gazını alırsın
Dedesi vahdettin'in izinden gidiyor çok kızmamak lazım.Harlekkuen said:Bu arada Castiello Ak Partili olmaktan çok manda himayeciymis onu anladim. Amerikan barisi falan ha ? Amerikanci seni.
İyi de herkes çok farklı şey söylüyor. Hangilerine güveneceğiz? Suriye hakkında yapılan haberlerin çoğu yalan çıkıyor.Castiello said:Medyanın geneline güvenmek normal bir şey değil. Batı Türk Rus farketmiyor. Sputnik'in Erdoğan hakkında 3 ay önce bi de şimdi yaptığı haberlere bak mesela. Sosyal medya ve savaş muhabirleri gibi, bu tür gelişmiş yeni nesil medyayı, bağımsız medyayı takip etmek daha sağlıklı.
Sivil öldürecek fırsat bulamamaları (ki sivil öldürdüklerinden eminim onların da) onları süper kahraman yapmıyor ben bunu söylemek istiyorum.Castiello said:Muhaliflerin elinde uçaklar helikopterler olsa sivilleri vurmazlar mıydı demek hiçbir mantıklı tartışmada söylenecek bir şey değil, insanları yapmadıkları bir şey yüzünden suçlamak yanlış.
Silahların insani yardım adı altında götürüldüğü gerçeği varken neden yapmasınlar? Sen olsan ne yapardın merak ediyorum? Bu doğrudur demiyorum ama eğer silahlar taşındığı bilinen bir gerçekse kim olsa vurur.Castiello said:Yahu insani yardım konvoyları vuruldu kaç kez, adamlar artık üstü açık getirmeye başladılar, içinde silah yok diye göstermek için, domates ekmek vs havadan görünüyor onu bile vurdular.
PKK destekçisi: "Doğu'da birçok şehirde, ilçede sokağa çıkma yasağı ilan ettiler. İnsanlar yiyecek ekmek bulamıyorlar." O zaman sen bu söylemi de destekliyorsun. İkisinin arasında pek fark göremiyorum çünkü ben.Castiello said:Kaç kez şehirleri ablukaya aldılar, insanlar açlıktan susuzluktan öldüler. Buraya yazmak istemediğim çok daha kötü şeyler oldu. Ölen insanları bile yediler belki de. Kimse bir şey demedi.
O bölgeleri dostunuz ABD vuruyor, onlara sor neden vurmamışlar. :dCastiello said:Işid geçen gün cerablus'tan çıktı gitti, niye onları kimse vurmadı, sivil deniyordu?
İç savaşta tarafların ellerindeki tüm silahları kullandığını söylemiştim yukarıda. Muhaliflere benzer silahları versen kullanmayacaklar mı sence? Zaten belirli yerler bombalanıyordur, silahsız insanların bulunduğu yerleri bombalamak mantıklı değil. Adamlar bi binada silah depoluyorlar, o binada siviller de yaşıyor. Geçen yıl Türkiye, Kuzey Irak'da bir köy bombalamıştı, o köyde bir hamile kadının öldüğü iddia edildi. O köyde PKK militanları da vardı, belki birçok silah da vardı. Ne yapsın Türkiye bombalamasın mı? Burada suçlu o sivilleri kalkan olarak kullanan teröristler mi yoksa Türkiye mi?Castiello said:Kaç kez kimyasal silahla varil bombalarıyla saldırdı. Bunun neresini savunacaksın. Havada parçalanıp her yere sıçrayan bomba attılar adamlar. İstihbarat gelir orayı bombalarsın o zaman, bir şehri bombalamak ne demek?
Uçak mühimmatı rastgele sallanacak kadar ucuz bir şey mi sence? RPG ile kıyaslanacak bombalar değil uçaklarda kullanılan bombalar. Son yazdıkların ne alaka anlamadım. Esad'ın kara kuvvetleri vesaire bilgi vermek istedin herhalde.Castiello said:Muhimmat dediğin nedir bugün ortadoğu da. Muhalifler haricinde hemen hemen tüm kesimler mühimmat sıkıntısı çekmiyor. Pyd-pkk bile sadece türkiye'de bir bölge için onlarca rpg kullanabilir hale geldi. Işid desen öyle. Musul'da Irak ordusunun hangalarındaki silahlarını ele geçirdi. Esadçıları zaten Ruslar ve İran besliyor. Ki karada Esad'ın şii milisler haricinde kara gücü kalmadı. Hep havadan bombalaması da bundan dolayı zaten. Muhaliflerin Halep operasyonu bunun göstergesi. 3 günde bir şehir alabilir misin karşında doğru dürüst kara gücü olsa? Muhaliflerin stratejik olarak ilerleyişi var ama karşında kara gücü doğru dürüst olsa yine de alamazsın. Yakalananların hepsi şii milislerdi. Yani İran tarafından doğrudan sahaya gönderilen veya İran destekli Suriye güçleri bunlar.
Sen adamın ülkesindeki teröristlere destek verirsen ne yapmasını bekliyorsun? Türkiye ABD'ye güvendi olay başlar başlamaz muhalifleri destekledi. Esad 3 ayda gidecek diyorlardı kaç yıl oldu? Esadla anlaşmak Türkiye'nin çıkarına. Güneyde PKK devlet kuruyor, bunu nasıl engelleyeceksin? Tabi ki de Suriye'nin bütünlüğünü savunan ve geçenlerde YPG'yi vuran Esadla anlaşarak. Türkiye'nin Esadla kavgalı olması ve ABD'nin kuklası olan muhalifleri desteklemesi Amerika'nın işine geliyor. Bak teröristler güneyde yavaş yavaş devlet kuruyorlar. Bu adam gitmeyecek artık öğrenin şunu. Muhalifleri desteklemek ülkemizin çıkarına değil.Castiello said:Sen de ülkenin iyiliğini istiyorsun ben de ülkenin iyiliğini istiyorum. Demek ki birimizden birisi yanlış düşünüyor. Suriye Reyhanlı saldırılarını görüp Esad'ın bu savaşı kazanmasını istemek, Mihraç Ural'ın kurduğu Hatay örgütünün amaçlarını, bu adamın Esad tarafından nasıl fonlandığını görmüyorsun o zaman. Atatürk hayatı boyunca niye Hatay için uğraştı mesela? Ben Atatürk'ün yaptığı çoğu şeye karşı çıksam da devletçi politikasını genel olarak beğenirim. Hatay batı tarafından çizilen sınırın dışına çıkmaktır. Esad bunun için özel bir örgüt kurup hatay'ı bizden çıkarmak istedi Mihraç Ural aracılığıyla. Güneyimizde pkk devleti kurduruyorlar ne yapacaksın içe kapanık mı yaşayacaksın buralara müdahale etmeden mi yaşayacaksın? Korkak içe kapanık, dışarıda ne oluyorsa olsun biz karışmayalım politikası diye bir politika olmaz.
Ayyyyyy tutturmuş öfkeli sunni gençler evet Irak'ın yapısını bilmeyen bi insansın ne diyim sana kaç tane aşiret var biliyor musun mesala Irakta bu aşiretler kaç kişiden oluşuyor biliyor musun? bilmiyorsun.. Nerede Işid'e silah verilmiş göster. Adana'da fetullahçıların yaptığı operasyonun fotoğrafları nereden bulmuş Can Dündar acaba? Bunu nasıl Işid'e yormuş. Işid'in türkiye'den gönderilen 2 tıra ihtiyacı vardı o dönemde değil mi Yani olur da bu kadar cahil olunur. Can Dündar suç işlediği için alındı susturulmak için değil. Bizzat mit tırlarını tutuklatan tuğgeneral darbeciydi.SuqLaT said:O silahların muhaliflere gittiğine canı gönülden inanıyorsan sıkıntı yok. Zaten tek yaptığınız gözlerinizi kapayıp ne olursa olsun inanmak. Öfkeli sünni gençler'e gitmiyordu yani o silahlar. Dikkatini çekerim bu sözleri Can dündar söylememiş ti Türkiye cumhuriyetinin Başbakanı söyledi o pis teröristleri meşrulaştıracak kadar düşmüştünüz. Şimdi ne ara yeniden düşman oldunuz Işide? Yarın çıkarlarınız doğrultusunda pardon amerika devletinin çıkarları doğrultusunda türkmen dağı düşsün diye sloganlarda atarsınız siz. Olayın üstü örtülmek istenmediyse neden hapise atıldı bu gazeteciler? Korktukları bir şeyler vardı ki susturmak istediler yoksa başka bir sebep göremiyorum. Ülkeye yaptığım en faydalı iş sizin gibi vatan sevdalısı gibi gözüküp her fırsatta arap milliyetçiliği yapan ülkeyi her geçen gün kaosa sürükleyenlere inanmamak. Sende bir zahmet akit okumayı bırak çekilmiyorsun çünkü.Castiello said:Allah Allah kimmiş bu gazeteciler? Can Dündar mı? Can Işid demişti yanlış hatırlamıyorsam ama? Silah yollanır tabi ki muhaliflere bizden olan adamlar onlar, Halep'i Türkmendağı'nı İran'a mı bırakacaksın. Olayın üstü falan örtülmedi silah gönderiliyordu gönderilmemesinin de mantıklı tarafı yok. Sen ne yapıyorsun acaba ne gibi ülkeye faydalı iş yapıyorsun da seçmen aşağılıyorsun. Adiliğin lüzumu yok. Aşağılayan insanlarla da konuşacak bir şey yok anca ağlayacaksınız böyle.SuqLaT said:Esad katilde rte değil mi? Suriyeye tırlar dolusu silahlar sokup haberini yapan gazetecileri susturup hapse atıp olayın üstünü ört bas eden adamın esad'dan hiç bir farkı yoktur. Sonra çıkıp omurgasız bir şekilde suriyeli kardeşlerimiz diye ağlıyor. Sen adamın ülkesini karıştır adamların ülkesinde ki terör örgütüne silah yolla sonra çık din kardeşlerim diye iki nutuk at milyonlar ağlasın. Hangi zihniyet bu adama bu olaylar dahilinde ölümüne inanır? Tabi ki şeriat isteyen ve kahveden çıkmayıp okey oynarken siyasi bölümlerden mevzun olan amcalar.Castiello said:Yav ne komik adamlarsınız ha Beşşar'a forum kuralları dahilince küfür edemiyorum ama kendisi çok büyük şerefsizdir. Rte'nin dediği gibi katildir. O gitmeden de çok bir şey değişmez Türkiye-Suriye arasında. Rusların adımı ypg'nin vurulması. Beşar ülkesini peşkeş etmiş satılık bir it sadece.
Oranın halkı muhalif denilen insanlar. halkı göremeyen insanlarsınız. Git sen cumhuriyet soL falan oku da iki gazını al terörist falan yazar orada gazını alırsın
Dedesi vahdettin'in izinden gidiyor çok kızmamak lazım.Harlekkuen said:Bu arada Castiello Ak Partili olmaktan çok manda himayeciymis onu anladim. Amerikan barisi falan ha ? Amerikanci seni.
O fetocu diye içeri attığınız adamlar'ın neredeyse hepsi akp hükümeti eliyle oralara getirildi. Devlet eliyle sorular çalınıp tüm gençlerin hakkını yerken bir şey yok çıkarlarınız doğrultusunda her şey iyi hoş sonra darbe üzerinden darbeyi püskürttük diye prim yapın. Bu darbeyi akp hükümeti bu cemaatçi tiplerin eline büyük güçler vererek darbenin olmasına sebep olmuştur. Yani o kadar şehidin vebalini taşıyorsunuz şuan bütün akp seçmeni olarak. Sadece 2 tırın yakalanması demek sadece 2 tırın gittiği anlamına mı geliyor peki? Suçu olmayan adam altı boş laflardan korkmaz demek ki o lafların altı boş değildi. Ki can dündar ne suç işlemiş? Sen şaka falan olmalısın ya cidden Akp hükümeti olmasa bu cemaat bu denli güçlenebilirmiy di? hem suçlusunuz hem güçlü. Pkklılara ayaklı mahkemeler kurup teker teker dışarı salan hükümet barış süreci adı altında pkkyı besleyen hükümet, suçlu olan can dündar ve sol kesim. Vallahi kör insan bile ülkede olup bitenleri koklayarak görür hisseder. Pkk'nın bitmemesinin en büyük sebebisiniz çözüm süreci dediniz dediniz yıllar geçti ortada ne çözüm var ne bir şey tek ortada olan yüzlerce binlerce şehit. Güzel ülkemize saçma ümmetçilik politikalarınızı getirerek sadece kan ve savaş getirdiniz. Ve sizin din şovunuz yüzünden binlerce insan ölüyor. Ama işinize geldiği zaman laikliği, demokrasiyi çok güzel savunuyorsunuz bu da sizin ne kadar omurgasız olduğunuzu gösteriyor. Düne kadar şeriat isteyen adam bu gün gelmiş tayyip tahtından inmesin diye demokrasi için tankın önüne yatıyor. Az değil bir kaç ay sonra bu demokrasi için sokağa çıkan pislikler demokrasi şeytan işidir diye sokaklarda zırlayıp şeriat isteyecekler. Sonra bizde çomar deyince kızıyorsunuz size başka ne denebilir ki cidden bu kadar da bağnazlık olmaz be kardeşim insan bir sorgular. "Lan ben daha dün demokrasi gitsin şeriat gelsin diyordum bu gün niye demokrasi için sokağa çıktım?"Castiello said:Ayyyyyy tutturmuş öfkeli sunni gençler evet Irak'ın yapısını bilmeyen bi insansın ne diyim sana kaç tane aşiret var biliyor musun mesala Irakta bu aşiretler kaç kişiden oluşuyor biliyor musun? bilmiyorsun.. Nerede Işid'e silah verilmiş göster. Adana'da fetullahçıların yaptığı operasyonun fotoğrafları nereden bulmuş Can Dündar acaba? Bunu nasıl Işid'e yormuş. Işid'in türkiye'den gönderilen 2 tıra ihtiyacı vardı o dönemde değil mi Yani olur da bu kadar cahil olunur. Can Dündar suç işlediği için alındı susturulmak için değil. Bizzat mit tırlarını tutuklatan tuğgeneral darbeciydi.SuqLaT said:O silahların muhaliflere gittiğine canı gönülden inanıyorsan sıkıntı yok. Zaten tek yaptığınız gözlerinizi kapayıp ne olursa olsun inanmak. Öfkeli sünni gençler'e gitmiyordu yani o silahlar. Dikkatini çekerim bu sözleri Can dündar söylememiş ti Türkiye cumhuriyetinin Başbakanı söyledi o pis teröristleri meşrulaştıracak kadar düşmüştünüz. Şimdi ne ara yeniden düşman oldunuz Işide? Yarın çıkarlarınız doğrultusunda pardon amerika devletinin çıkarları doğrultusunda türkmen dağı düşsün diye sloganlarda atarsınız siz. Olayın üstü örtülmek istenmediyse neden hapise atıldı bu gazeteciler? Korktukları bir şeyler vardı ki susturmak istediler yoksa başka bir sebep göremiyorum. Ülkeye yaptığım en faydalı iş sizin gibi vatan sevdalısı gibi gözüküp her fırsatta arap milliyetçiliği yapan ülkeyi her geçen gün kaosa sürükleyenlere inanmamak. Sende bir zahmet akit okumayı bırak çekilmiyorsun çünkü.Castiello said:Allah Allah kimmiş bu gazeteciler? Can Dündar mı? Can Işid demişti yanlış hatırlamıyorsam ama? Silah yollanır tabi ki muhaliflere bizden olan adamlar onlar, Halep'i Türkmendağı'nı İran'a mı bırakacaksın. Olayın üstü falan örtülmedi silah gönderiliyordu gönderilmemesinin de mantıklı tarafı yok. Sen ne yapıyorsun acaba ne gibi ülkeye faydalı iş yapıyorsun da seçmen aşağılıyorsun. Adiliğin lüzumu yok. Aşağılayan insanlarla da konuşacak bir şey yok anca ağlayacaksınız böyle.SuqLaT said:Esad katilde rte değil mi? Suriyeye tırlar dolusu silahlar sokup haberini yapan gazetecileri susturup hapse atıp olayın üstünü ört bas eden adamın esad'dan hiç bir farkı yoktur. Sonra çıkıp omurgasız bir şekilde suriyeli kardeşlerimiz diye ağlıyor. Sen adamın ülkesini karıştır adamların ülkesinde ki terör örgütüne silah yolla sonra çık din kardeşlerim diye iki nutuk at milyonlar ağlasın. Hangi zihniyet bu adama bu olaylar dahilinde ölümüne inanır? Tabi ki şeriat isteyen ve kahveden çıkmayıp okey oynarken siyasi bölümlerden mevzun olan amcalar.Castiello said:Yav ne komik adamlarsınız ha Beşşar'a forum kuralları dahilince küfür edemiyorum ama kendisi çok büyük şerefsizdir. Rte'nin dediği gibi katildir. O gitmeden de çok bir şey değişmez Türkiye-Suriye arasında. Rusların adımı ypg'nin vurulması. Beşar ülkesini peşkeş etmiş satılık bir it sadece.
Bizzat yapılan bu tır için ihbarda ışid lafı bile geçmiyor. Bi tane savcı diyor bi de malum bu can dangalağı diyor ışid diye. Sonra da belgeledik suçlu olduk diyor. Tabi alınınca içeri sorgusunda ışide gidiyor muydu gitmiyor muydu bilmiyorum demişti kendisi. Böyle bir kanıtı yokken bizzat Türkiye'yi zora sokmak için yapılmış bir tezgahtı. O fotoları nasıl buldu acaba demek ki fetullahçılarla bi bağı vardı kendisinin.
Fetullahçı celal kara
He sadece fetullahçılarla değil kendisinin imrendiği sevdiği başka bir terör örgütü daha vardı
Bu en sevdiğim bak;
Şimdi anlaşılıyor ki bu can dündarlar fetullahçılar vs türkiye yi ışide yardım ediyor yalanlarıyla darbeye zemin hazırlamışlar yine amerikalıların istediği bir şey olsa gerek. Amerika'nın darbe gecesi incirlik rolü stratfor ilk saatlerdeki açıklamalar falan filan birleştirince.
Fetullah-Cumhuriyet sol vs can dündar-Pkk-Abd
Sanırım mandacı biz değiliz ya.