Ortadoğu Platformu

Users who are viewing this thread

Halep =)
CpNfEjQWIAAWE8d.jpg

Bana kalırsa artık ne kadar sürer bilmem de oyun veya film yapımcıları buraları prototip alıp stüdyolarda uğraşacağına bu coğrafya temizlendiğinde burada görsünler işlerini. Daha güzel şeyler olur bence.

Ortadoğuya bir meteor düşse, Hakkari sınırından başlayıp Diyarbakır-Şanlıurfa-Hatay sınırlarının diğer tarafında tufan kopsa seller olsa şöyle toplasa götürse Akdenizde boğsa hepsini. Temizlik olurdu valla. Hem dalgalar yüksek olursa Ürdün üzerinden Arap çölleri sulanır biraz havası değişir onların da.

Al ortadoğu sorununu çözdüm.

AKP Esadla barışmayı seçerse Esad'ın hayır deme seçeneği yok. Rusya izin vermez.

Pentagram said:
AKP Esadla barışmayı seçerse Esad'ın hayır deme seçeneği yok. Rusya izin vermez.
Hükümet karşıtlarına destek verip aynı zamanda Esad ile barışması mümkün değil. Bunu yaparsa da ABD' yi direk karşısına almış olacak. Bir bataklığa battı çıkış yollarını düşünüyorlar şimdi.

ABD'yi çoktan karşılarına aldılar zaten. Rusya'nın bakın biz Avrasya kuruyoruz mesajı vermesi de dün tesadüf değil. Böyle bir birlik gerçekten kurulabilir. Bu durumda AKP'nin Suriye konusunda artık muhalifleri destekleme şansı kalmaz.

13906735_1289300251079985_8983351554218528050_n.jpg

Putin dün hem İranla hem de Azerbaycanla görüştü.

Şii milisler Türkiye'nin düşmesini kutlamışlar lakin havaya sıktıkları içlerinde patladı.
https://twitter.com/stargazete/status/755776141982523393

Castiello said:
Darışı Şam'a. Artık bunlarla yazarlar. =)
CpKvT2NXYAENgyD.jpg

CpKwrkTWgAQr5dw.jpg

CpKpZVkWYAAokUa.jpg
Erdoğan tükürdüğünü yalayacak tıpkı pilot mevzusunda olduğu gibi, koltuk sevdasına diplomasi ıkınmaları deneyen birisinden medet umulmaz.

http://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/esad-gucleri-ilk-kez-kurt-bolgesini-vurdu-1356785/

Castiellodan Mevlana dönüşü bekliyoruz. Lideri dönecek yakında kendisi erkenci olsun.  :lol:

Yav ne komik adamlarsınız ha :grin: Beşşar'a forum kuralları dahilince küfür edemiyorum ama kendisi çok büyük şerefsizdir. Rte'nin dediği gibi katildir. O gitmeden de çok bir şey değişmez Türkiye-Suriye arasında. Rusların adımı ypg'nin vurulması. Beşar ülkesini peşkeş etmiş satılık bir it sadece.

Back
Top Bottom