Sakalları kestim diyorum olm anlamıyon mu???? Ayrıca az önce Halep'e saldırı başladı Fetih Ordusu'nun. İşid falan yok, Öso falan var.Ubsilon Xeforian Cioss said:O kadar gitmeye gerek yok ki? Musul IŞİD'in elinde değil mi?
Milliyete göre değil fakat garanti antlaşmasına göre bizim oradaki Türkleri koruma hakkımız vardı. Buna rağmen ceza dayattılarsa suriye de hayli hayli dayatırlar.Castiello said:Türkleri koruma hakkı ne ya? Milliyete göre mi veriliyor bu cezalar?
Bu sadece bir kısmı.Türkiye boyundan büyük işlere kalkışıyor. Eğer Suriye'ye girerse karşısında bizi bulur.
Kaynak ?Tirdezan said:Geçen günlerde Putin açık açık Türkiye Suriye'ye girer ama çıkamaz demişti.
Haber siteleri. Benim üstte dediğim şeyin devamı bu.Reverse Flash said:Kaynak ?Tirdezan said:Geçen günlerde Putin açık açık Türkiye Suriye'ye girer ama çıkamaz demişti.
Hangi haber sitesi merak ettim.Aeglos said:Haber siteleri. Benim üstte dediğim şeyin devamı bu.Reverse Flash said:Kaynak ?Tirdezan said:Geçen günlerde Putin açık açık Türkiye Suriye'ye girer ama çıkamaz demişti.