Orjinal Aldım Hata Raporu Veriyor

Users who are viewing this thread

CanTURK_Tr

Recruit
Arkadaşlar 2 gün önce orjinal oyun aldım çoklu oyuncu oynanıyor steam vs yüklü fakat çoklu oyuncudan çıkıp yeni oyuna başla dediğimde herşeyi ayarlıyorum devama devama tıklıyorum tam başlatcak hata raporu veriyor.

Oyunu silip baştan kurcaktım ama serial sorun olursa diye silmedim oyunu ve steamı tamamen silip en baştan yüklesem yine aynı serialle oynayabilirmiyim aynı bilgisayar sonucta sorun olur mu?

Veya bu durumun başka bi çözümü var mı?

Şimdi ben oyunu program ekle veya kaldırdan silcem steamı silmiyorum steam onu nasıl yükleyecek internetten indirmesin 1 gblık şeyi. Kota sorunu var bide.

Arkadaşlar o zmn bende format atmayı düşünüyorum ama format atınca steamda silinecek at kılıçta formattan sonra tekrar orjinali yükleyebilir miyim? Serial sorun çıkartmasın steamda kalmayacak herşeyi sıfırdan yüklicem.

CanTURK_Tr said:
Arkadaşlar o zmn bende format atmayı düşünüyorum ama format atınca steamda silinecek at kılıçta formattan sonra tekrar orjinali yükleyebilir miyim? Serial sorun çıkartmasın steamda kalmayacak herşeyi sıfırdan yüklicem.
steam hesabını kaybetmezsen oyunu istediğin zaman silip yükleyebilirsin. ama başka bi steam hesabı açıp orjinal kodu girersen kabul etmeyecektir yani şu an ki steam hesabını kaybetme

Beyler Gerçekten yardıma ihtiyacım var benim de .Oyuna 2Kez Çift tıkladığımda Oyun hata raporu gonderiyor (Oyun OrjinaL)Oyunu Sildim tekrar kurdum bunu 5kez yaptım format ceksem olurmu acaba? yada daha kısa ve net bi çözüm varmı lütfen hızlı cevap yazın lütfen.:) teşekkürler tekrar

Sen bize azcık bilgi versen hata raporu nedir bir yaz, sistemin ne? Launchera tıklayıncamı oluyor launcherdan playe bastıgındamı ?

Back
Top Bottom