Online oyun önerisi

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
paralı online kalitesinde ve türkçe desteği veren ücretsiz olan rappelz ı şiddetle öneririm. gerçekten güzel oyun içerik harita bakımından herşeyiyle paralı online kalitesinde
 
Bence Shaiya o oyna.Oynamak içn +18 olmak gerekiyor ama zannettiğin içerik yok.
Shaiyada karakter yaratırken zorluk derecesini bile seçebiliyorsun.
Eğer oynarsan Işık İttifakından ol.


Edit: Shaiya'ya konu actim SS'lerine bakabilirsin.
 
Nerissa said:
Ultima Online ı dene süper bi oyun 7 yılım gitti o oyuna ama öğrenmesi çok zor 3-4 ayda veya daha fazla sürede kapsamlı öğrenebilirsin herşeyi ama öğretici olması lazım tek başına öğrenilecek oyun değil


bu adam uzun yaşar.

bende ultima öneriyore...
 
Fantasy Tennis.Online Tennis Oyunları (ki Varsa ) En İyisi.Alaplaya'Nın Oyunları Genelde Güzel Zaten..

Online Oyun Olarak Fiesta Fena Değil.İngilizce Tabi..

Tavsiye ETMEDİGİM Oyunlar

Metin2 (Çoluk Çocuk Hile Bilmemne)
KnightOnline (Fena Değil Ama Herkes Koxp'cu Vesaire)
Warrock (Oyun Olarak Çok Güzel.Ama Oyuncular Uyuz.Hackler Küfürbazlar Bebeler Vesaire..)


Onun Dışında Shaiya Ve Rappelzde Silah Çeşitliliği Yok.Levellere Hep Aynı Silahlar Ve Metin2'deki Gibi Kapsamlı Geliştirme Vesaire Yok.Sıktı Beni İkisides
 
Metin2'yi bende oynamıştım.O kadar gün uğraştım düzgün bir karakter yaptım.Baktım ki arkadaş hile ile 3 kat üstümde.
Knight ise hırsız doldu artık :???: Bir tarafınızdan ter gelerek geberttiğiniz varlıkları başkalarının toplamasıda cabası.
Warrockta hile doldu.Arkadaşın 99999 Dinarı var.Pusu kurmuşken duvarın arkasından kurşun gelmesi sonucu vefat ise en berbatı.

Level R tavsiye ederim.Güzel bir online yarış oyunu.Arada Türklere rastlamakta mümkün.Türkleri en kolay "Topunuzun a.* çarpmayın lan bana o**** çocukları." şeklinde konuşurken tanıyabilirsiniz :lol: Modifiye ve araba çeşitliliği ön planda.(Yeni arabalar gelecek daha)
 
  Ben de düzgün online oyun arıyorum. Fakat parasız düzgün önline oyun yok ne yazık ki. Metin2 ye beni davet edip duruyorlar. Oyun hem bebe kaynıyor, hile çok, hilesiz kasmak yok... WarRock'tan bahsetmiyim bile. Rappelz, bir noktadan sonra gerçekten sıkıyor. Aynı hayvanlar oluyor genelde. İsimleri de gerçekçi yapmamışlar acayip acayip mob isimleri "Acıkmış kara kaplumbağası". Bazı meyve isimleri de öyle "Zehirli olmayan elma" bir noktadan sonra sinir ediyor. Shaiya'yı da denedim ama pek beğenmedim. Öfke kardeşliği resmen ezilmiş durumda. Herkes Işık İttifak'ında olduğu için oyunda bir dengesizlik var. İKV yi denedim, öyle "sie go lan ezo" diyen bebeler yok ama oyunda öyle ahım şahım bir oyun değil. Knight, hırsız dolu. Tek denemediğim Son Destan var ama onun da dğier oyunlardan farkı olacağını sanmıyorum.
 
  Oynadım ama ben botsuz motsuz bir oyun arıyorum. Tamamıyla düzgün olacak. Ama öyle bir oyun alabilmek için para lazım. BEn kendim kasmayı isterim botla kasınca zevkli olmuyor. YAni kendin emek vermen lazım(bence).
 
Belki girmesi uzun sürecek amma belkide senin için en uygun Diablo 2 Multiplayer.Hile yok bişi yok kasıyosun gelen geçenle.
 
Sana tavsiyem şu an oynadığım Star Wars:Battlefront II bir iki yüz dışında grafikleri muhteşem.hem sp hem de mp oynayabileceğin bir oyun.mp için gamespy'a üye olmalısın(ben denedim ancak hala mp giremiyorum yardım ederseniz sevinirim)sp'de ister hilesiz ister hileli ama bence hilesiz daha heyecanlı fakat uzay savaşlarında geminin parçalanmasını istemiyorsan o başka tabii.ama dediğim gibi şiddetle tavsiye ederim bu oyunu.
 
emreguneri said:
bende Shaiya'yı öneriyorum
Ben Önermiyorum Çünkü İnsanı Sıkıyor.Hep Aynı Levellere Aynı Zırhlar Geliştirme Falan  Çok Yok Zıplama Yüzme Falan Güzel Ama Çok Sıkıcı Bir Oyun.RappelZ Daha İyidir
 
Evet, Shaiya'yı büyük bir hevesle oynadım ama sonuç hüsran. yeni bir oyun çıkacakmış  "Forsaken world" diye şimdiden key almanız gerek. Yoksa Closed betayı oynayamazsınız. Perfect World'ün yapımcıları tarafından yapılıyormuş. Diğer forumlarda bayağı bi övüyorlar. Donanım Haber forumunda oyunu biraz incelemiş. İşte link:
http://forum.donanimhaber.com/m_38419782/tm.htm

Buradan key mey ne yapmanız gerekiyor hepsi yazıyor ama biraz altlarda. Beklentimiz çok umarım boşa çıkmaz.


Forsaken World Key alımı:

Buradan sitemize giriyoruz:
http://contest.mmosite.com/giveaway/forsaken_world/   
Sonra aşağı inince kaç tane key kaldığını söylüyor. Siteye kayıt olup alıyoruz keyimizi. Bu arada keyi kaydedin.
Sonra Perfect world'ün sitesine girin: http://www.perfectworld.com/
Buradan Account'unuza girin (yoksa alın)
My account'a tıklayın
Redeem beta keys diye bir yer var oraya girin.
Sonra keyi girin.
Tebrikler, cb ye artık girebilirsiniz.
(ç)alıntıdır.


Bu arada Ghost, şu sağ taraftaki imzanı değiştir rahatsız ediyor :smile: .
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom