Olmasada olurdu dediģiniz Krallık

Olmasaydı dediģiniz kralık/Yeni anket

• Svadya Kralığı

Votes: 3 13.6%
  • Rodok Kralığı

Votes: 4 18.2%
  • Vaeiger Krallığı

Votes: 5 22.7%
  • Sarannid

Votes: 6 27.3%
  • Kergit Hanlığı

Votes: 4 18.2%

• Total voters
    22

Users who are viewing this thread

Açıkcası her krallığın farklı bir özelliği var hepsi gerekli . Daha fazla krallık olabilirdi hatta.

Tatar Karabay said:
Serıfsky said:
Açıkcası her krallığın farklı bir özelliği var hepsi gerekli . Daha fazla krallık olabilirdi hatta.
SADECE WARBAND NATIV AMA
Biliyorum

Kergit Hanlığı ; Atlı okçulukta en iyi krallıktır bazılarına göre çok gereklidir ki bence de öyle
Sarranid Sultanlığı : Oyunun en can alıcı krallığı gerçekten okçuları olsun memlükler olsun gayet sağlamlar :wink:
Rodok Krallığı : Arbaletçiler gerçekten ortalığı bitiriyor çok gerekli bir krallık yine.
Svadya Krallığı : Süvarilerini en sevdiğim krallıktır , piyadeleri de iyidir ve yeri tam ortada olduğu için sağlam krallıktır.
Vaeiger Krallığı : Bütün askerleri iyidir ancak haydutları biraz zor :grin: O yüzden orada fazla kasılamıyorsun.
Nord Krallığı : Gördüğüm en sağlam piyadeler bu krallıkta. Ticaret de gelişmiş.

Hepsi gerekli bence benim görüşüm bu tabiki Herkesin değişiktir.

bence rodoklar
oyunda en sinir olduğum devlet

yiyosa arbeletsiz gelsinler ama nerde anca sur arkasından adam öldürmeyi biliyorlar düz alanda pert oluyorlar

Ben Native modu çok oynamadığım için pek tanımıyorum krallıkları ama Eğer Sarranid Sultanlığında bir lord değilsem ve onlara düşmansam oyunda olmaması gerekir.Memlükleri filan :S

Serıfsky said:
Tatar Karabay said:
Serıfsky said:
SADECE WARBAND NATIV AMA
Biliyorum

Kergit Hanlığı ; Atlı okçulukta en iyi krallıktır bazılarına göre çok gereklidir ki bence de öyle
Sarranid Sultanlığı : Oyunun en can alıcı krallığı gerçekten okçuları olsun memlükler olsun gayet sağlamlar :wink:
Rodok Krallığı : Arbaletçiler gerçekten ortalığı bitiriyor çok gerekli bir krallık yine.
Svadya Krallığı : Süvarilerini en sevdiğim krallıktır , piyadeleri de iyidir ve yeri tam ortada olduğu için sağlam krallıktır.
Vaeiger Krallığı : Bütün askerleri iyidir ancak haydutları biraz zor :grin: O yüzden orada fazla kasılamıyorsun.
Nord Krallığı : Gördüğüm en sağlam piyadeler bu krallıkta. Ticaret de gelişmiş.

Hepsi gerekli bence benim görüşüm bu tabiki Herkesin değişiktir.

Tamamen katılıyorum bende ilk oynadığım zaman vaegir Krallığında başladım canımı okudular namussuzlar.  :wink:

Bu konu daha çok '' Erkekliğinize yediremeyip ' erkeksen gelsene' dediğiniz krallıklar'' olacaktı. Saçma.

''Vaeiger Krallığı'' olarak değiştirir misin ?

Olmasa da olur dediğim krallık yok.Hepsinden karma ordu kurup krallık kuruyorum ben :mrgreen:

Vaeiger Krallığı
? Bu Krallık olmasın yerine "Vaegir" Krallığı daha hoş durur.

Cloudy said:
Hepsi tama ama buna katılmıyorum Ortada Olduğu için en Erken Yiyip Bitirilen Krallık. Vasalı Değilsem Yarısı ya Nordlarındır. Yada Sarranidlilerin.

Back
Top Bottom