Oletko tehnyt koskaan modia?

Oletko tehnyt omaa modia?

 • Kyllä.

  Votes: 14 20.9%
 • En.

  Votes: 17 25.4%
 • Miksi tekisin?

  Votes: 3 4.5%
 • En osaisi tehdä.

  Votes: 33 49.3%

 • Total voters
  67

Users who are viewing this thread

LEGENDA

Regular
Tämmönen tavallinen tallaaja, niikuin mä, ei ymmärrä mitään "export/import" termejä  joten ehkä voisit vähän selventää......
 

LEGENDA

Regular
Nyt ei mulla sytytä. "Miten aloitus raha summaa voi muokata tai miten ridingin olis heti alussa 5?". Tuohan oli kysymys? No miten sitten tämä export/import antaa vastauksen???
 

QinNai

Sergeant Knight
No ainakin jos sinulla on hahmo jolla on jo riding 5, ja site exporttaat sen, alotat uuden pelin ja importtaat sen niin silloin sulla on pelin alkaessa riding 5.

Saatan olla väärässäkin, ja jos ei satu olemaan 5 riding kykyä omistamaa heppua jo valmiiksi pelattuna, niin sitten ei toimi.

Itseänikin ihmetytti tuo export/import vastaus, mutta kaipa siinä jotain järkeä on.
 

Tu0pp1

Veteran
Eikös homma toimi näin: Aloitat pelin ja exporttaat hahmosi, minkä jälkeen menet Mount&Bladen kansioon. Sieltä kansioon CharExport josta löydät .txt- päätteisen tiedoston, jonka nimenä on äsken exporttaamasi hahmon nimi. Avaat kyseisen tiedoston, josta löydät kaikkien kykyjen arvot. Voit säätää ne haluamiksesi, ja sitten vaan importtaat hahmosi takaisin peliin ja muutokset näkyvät. Kannattaa tosin varoa asettamasta esim ridingiä yli 10, koska eikös 10 ole tasokatto? Vai olenko käsittänyt väärin? Kunnei ole vielä serialia hankittuna. Itsehän en voi kertomaani testata, sillä ainakaan versiossa 0.751 ei importtaaminen ilman serialia onnistunut. 0.8xx en ole kokeillut.
 

BluePanther

Sergeant
Tu0pp1 said:
Eikös homma toimi näin: blaa blaa blaa laardi laardi blaa? Kunnei ole vielä serialia hankittuna. Itsehän en voi kertomaani testata, sillä ainakaan versiossa 0.751 ei importtaaminen ilman serialia onnistunut. 0.8xx en ole kokeillut.
Heh... Tyyppi tuntee pelin ku omat taskunsa, eikä silti omista täysiversioo? Oisko aika ostaa, hintaki nousee koko aja? :razz:
 

QinNai

Sergeant Knight
No jos pelin osaa ympäri ja katonkautta takeperin, niin miksi sitten maksaa ylimääräistä sen pelaamisesta?
 

BluePanther

Sergeant
QinNai said:
No jos pelin osaa ympäri ja katonkautta takeperin, niin miksi sitten maksaa ylimääräistä sen pelaamisesta?
Niinpä. Tai jos on erittäin hyvä kuski, ni mihin tarvii autoa? :idea:
 

BluePanther

Sergeant
Dimage said:
Autolla pääsee nopeasti paikasta A paikkaan B, muttei kokoversiolla Mount&Bladesta :>
On se vaa merkillistä, jos joku oppis huippukuskiksi ilman, että omistaa polkuautoa enempää autoa muistuttavaa välinettä! Tai ehkä osuvampi vertaus olis mikroauto.  :wink:
 

QinNai

Sergeant Knight
No jos sillä mikroautolla pääsee paikasta A paikkaan B nopsaan tahtiin, niin miksi pitää maksaa, että sen voisi tehdä hieman nopeammin?
 

BluePanther

Sergeant
QinNai said:
No jos sillä mikroautolla pääsee paikasta A paikkaan B nopsaan tahtiin, niin miksi pitää maksaa, että sen voisi tehdä hieman nopeammin?
Vaan kun ei pääse, sillä pääsee pisteestä A noin 600 metriä kohti pistettä B.
Ja sitten kun voisi ostaa sellaisen kunnon auton, jolla pääsis koko matkan, toistaseks vain hieman mikroautoa kalliimmalla, koska sen hinta nousee koko ajan, kun siihen lisätään uusia hienoja ominaisuuksia!
 

Keeper

Knight at Arms
Sitä kyllä yritetään paraikaan (modin tekoa).

Dimage said:
Skill pointeissa 10 on maximi.

Ehheh. Vanilja versiossa 10 on max, mutta etippäs Data folderista skills. Sieltä sitten esim.

Code:
skl_ironflesh Ironflesh 0 10 5 Each_point_to_this_skill_increases_hit_points_by_+2._(Personal_Skill)

Sitä vaan säätämään ja saa nostettua tason vaikka 200 (vaikka peli luultavasti kaatuisi. Ei tarkkaa tietoa). Ainaki 15 pitäis toimia. Se numero 10 on 'skillcap', eli paljon pisteitä skilliin voi pistää.

Luulisi tämänkin olevan päivänselvää? Sitä ei kysytty, mutta ajattelin kertoa kuiteski.
 

Merc

Banned
Kattelin tossa vähäsen tota sun modin topiccia, kuis tuo onnistuu, onks tota interaktiivista ympäristöä yritetty jotenkin vielä?
 
Top Bottom