olası bir israil-iran savaşı..

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

G-UNİT

Banned
3156bf2f90c568_b.jpg

arkadaşlar malum, durumlar karışık. ABD başkanı obamanın; "israil irana saldırırsa karşı çıkmayız" sözüyle ve israilin almanyadan "bedelsiz" olarak aldığı 3 deniz altı durumu daha da karıştırdı..
sizce bu savaş olursa (allah korusun) neler olur, nükleer yönteme başvurulur mu, ordu bakımından kim güçlü, Ve en önemlisi Türkiye'nin savaşta konumu yada tarafı ne olur?
bilgilerimizi paylaşmak isterim

israil uçak ve füzelerinin menzili ve etki alanı:
498840846.jpg

Bir kere Türk ordusunun İsraille birçok anlaşması var. Bir çok teknolojik ürünü İsrail ortaklığıyla monte ediyoruz. T.C nin taraf alması pek mümkün değil. Zaten NATO'dayız.

İsrail'in ordusu çok daha gelişmiş. Olası bir savaşta sınır paylaşmadıkları için, savaş İsrail'in İran'ı bombalamasıyla geçer. Çünkü İsrail hava kuvvetleri dünyanın en gelişmiş ve büyüklerinden biri. İran have kuvvetleri hem daha ufak, hem gelişmemiş uçaklara sahip. E modern savaşta have üstünlüğünü ele geçiren büyük ölçüde öne geçer. İran en fazla füze sallayabilir, ve Hizbullah'ı devreye sokabilir.
İsrail'in İran'dan toprak alması çok güç....ama İran'ın da İsrail'e ulaşması mümkün değil. Yani işin sonunda İsrail bombalarda bombalar, boşu boşuna siviller ölür. Olan İran'a olur.
(en son baktığımda İsrail füze savunma sistemi İran füzelerini büyük ölçüde durduracak kapasitedeydi.)

BELİRTMEDEN OLMAZ, SAVAŞ BU NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ. OLAN SİVİLELRE OLUR. ONUN İÇİN BIRAKALIM BU İŞLERİ..HAYDE

irana saldırmayı hiçbir ülke göze alamaz.çünkü bir hiroşimayı daha hiçbir dünya ülkesi istemez amerika rusya dahil

1cefrog said:
irana saldırmayı hiçbir ülke göze alamaz.çünkü bir hiroşimayı daha hiçbir dünya ülkesi istemez amerika rusya dahil

İran'da şu an nükleer silah yok ki  :roll:

Dogukan said:
Türkiyenin bile reaktör ve çalışması yokken 12 tane incirlik üstünde varken 4-5 yıldır çalışan iranda nasıl olmaz?

Evet, yok.
Elinde 3-5 tane boktan ruslardan alıp boyadıkları, sonra da kendimiz yaptık dedikleri balistik füze var, onların da başlıgına koymak için nükleer savaş başlıgı yapacaklar, o yüzden de uranyum zenginleştirme çalışması yapıyorlar .

Sir Peter said:
Emin misin ?

bilemem.

(ülkücü mod on)
Mesela Türkiye o kadar büyük bir güç. Sen nükleer silahlarımız olmadığına mı inanıyorsun? Arkadaşım bir albaydan duymuş, Türkiye'nin yer altında 234234 tane nükleer silahı varmış. Ama saklıyormuş. Amerika, İsrail falan fıs yani
(ülkücü mod off)

var böyle insanlar

İran'da nükleer silah yok. Daha nükleer programa yeni geçtiler. Hatta geçmediler galiba. Çalışıyorlar işte.
Onlar gene çalışıyor...bide bize bak. ONE MINUTE!!

G-UNİT said:
Dogukan said:
Türkiyenin bile reaktör ve çalışması yokken 12 tane incirlik üstünde varken 4-5 yıldır çalışan iranda nasıl olmaz?
T.C mi yaptı onları? NEIN!!!

ya bir Amerika'ya yükleniyorsunuz, sonra gidip ordumuz aslan diyorsunuz. Bir karar verin artık.
Ordu Amerika'nın yan sanayi kardeşim...verdiğimiz vergileri F-35 lere yediriyoruz. Hala gidip aslan TSK, kahrolsun ABD diyorsunuz.

Almanya'ya bak be  :roll: Dün adamları sabun yapıyorlardı Bugün denizaltı hediye ediyorlar :lol: Aslında şu sabun olayı iyiki olmuş diyorum  :arrow: Şu an yahudilerin müslümanlara yaptığına bakarsak

Dünyada tek süper güç kaldı . O da ABD . İsrail de onun yardımcısı işte . TSK'ya bakarsan daha bir sürü ''yerli malı'' silah üretecekmişiz . TSK zaten yerli malı

"birgün dünyadaki tüm yahudileri öldürmediğim için bana küfredeceksiniz"-Adolf hitler
oylama yapsak türkiyenin %90 ı haklı adam bak ediyoz der..

Sir Peter said:
Almanya'ya bak be  :roll: Dün adamları sabun yapıyorlardı Bugün denizaltı hediye ediyorlar :lol: Aslında şu sabun olayı iyiki olmuş diyorum  :arrow: Şu an yahudilerin müslümanlara yaptığına bakarsak

Mantığını yiyeyim senin. Ne güzel bağlantı kurdun yaaaa.

G-UNİT said:
"birgün dünyadaki tüm yahudileri öldürmediğim için bana küfredeceksiniz"-Adolf hitler
oylama yapsak türkiyenin %90 ı haklı adam bak ediyoz der..

Bu ne lan?

Ben korkuyorum yahu bu ülkeden. Hastalıklı lan millet. Vallahi hastalıklı.

Sokaktaki Yahudi'nin filistindeki çatışmalarla ne alakası var.Orda devlet baskı yapınca Yahudilere ölüm. Burda yapınca, dağa kaçan hain?
Ne lan bu? İki yüzlülük değil de ne?

yahudiler... ah yahudiler.. illuminiatiye girmeyi ne çok isterdim.. ya da 300ler meclisine.. başrahibin elini öpmek çok güzel olurdu.. kutsal dedikleri 13 katlı piramide girmek.. ve ve musa gibi terlikleri çıkarıp yahudayı selamlamak..
tabi belimde 30 kilo c4le!

G-UNİT said:
yahudiler... ah yahudiler.. illuminiatiye girmeyi ne çok isterdim.. ya da 300ler meclisine..
tabi belimde 30 kilo c4le!

mümkünse bir deneme yap şöyle...boş bir arazide.
Irkıçı Müslümanlık nasıl birşey ya(İslam'da herkes eşittir, Allah'ın kuludur. Müslümansan Müslümanlığını bil).....sanki adam Yahudi doğdu diye şerefsiz oluyor.  :???:
Bu kadar basitsiniz lan...budur işte insanlığınız.

yahudi insanlarından sözeden kim be! sen ne anlarsın illimuniatiden 300ler konseyinden! dünyayı amerika mı yönetiyo zannediyorsun? peki amerikayı kim???

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom