Okul Notları

Users who are viewing this thread

eğitim psikolojisi gibi dandik bir dersten 54 almışım. Ağlayasım geldi :cry:

arkadaşımla özel okula 3. sınıftan başladık (o anasıfında başladı ama neyse :grin:) ilk 5e kadar iyiydim ondan sonra bu denemeler araya girince gölgesinde kaldım babam felan hep kızardı sende zeka var onun kadar bi çalışsan geçersin felan :grin: lise 3 e geldik hala beraberiz geçen sene yıl sonu notu olarak aramızda 1 puan vardı o beni geç mişti ancak onur belgesi bana verilmişti

Annesi geldi okulu dağıttı :grin: Niye benim çocuğum almadı gibisinden....

Bu sene veli toplantısı oldu, şuan benim ortalamam 87,5 onunkisi 84. annesi görünce önce bi sarsıldı gerilemeye başladı ve kafasını kaldırıp güldü :
Eh, Her sene benim oğluşummu önde olacak arada diğerleride geçsin di mi ?

Hawk said:
eğitim psikolojisi gibi dandik bir dersten 54 almışım. Ağlayasım geldi :cry:

Öğretmen Lisesi işte ne yaparsın. O derste hiç 80 altına düşmemiştim ama ben, seviyordum her ne kadar hoca dersi sıkıcı bir hale getirse de.

AdsızmS25V.png

Lisenin bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum :/ Çalışmama oranla iyi sayılır. Dil anlatımın 2. sınavı 68 bu arada.

Beyler matematik 68'den 3 geliyor daha sözlü ve projeleri girmemiş hoca 4 olur mu o? Olmazsa babam kafamı kırar. :grin:

xJ4bBn.png

1 dönem de hayırlısı ile geçti gitti, kaldı geriye 5 dönem. 10. sınıf da ne zormuş mübarek...  :razz:

larten said:
hobeto13 said:
xJ4bBn.png

1 dönem de hayırlısı ile geçti gitti, kaldı geriye 5 dönem. 10. sınıf da ne zormuş mübarek...  :razz:

Çok zormuş la

Notlara aldanma o performans ödevleri gelsin diye son gün gerçek anlamda uyumadım. Sınav filan olmasına rağmen. Açıkçası epey çaba harcadım. Emeğin karşılığı bu.  :smile:

hobeto13 said:
xJ4bBn.png

Bu babamın beklediği

Balex said:
AdsızmS25V.png

Lisenin bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum :/ Çalışmama oranla iyi sayılır. Dil anlatımın 2. sınavı 68 bu arada.

Bu da gerçekte olan

Şimdi yazdım da teşekkür geleceğinden tam emin değilim. Gelip gelmeyeceğini söyleyebilir misiniz?

Balex said:
AdsızmS25V.png

aynen dostum bendede oldu aynısı sayısalım berbat  :neutral:

Back
Top Bottom