ok sayısını değiştirmek

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Fugi said:
hayır yapan kişi saldıray hoş ona alıştım ben onca zaman forumda kal ve hep bu tür konular aç
bide bana post kasıyosun felan dedi üstün zeka arkadaş :grin:
günlük post ortalaması benimkinin 2.5 katı

Evet post kasıyorsun. "off.. item edit'le ilgili 20 tane konu var." Yazıcagına konu linkini versen yada konu içerigini yazsan daha yararlı olucak. Ve sana "post kasıyorsun sen!" demezler o zaman

niye link vereyim ben arama butonumuyum?

neyse tartışmayacağım seninle daha düşmedim by.

Arkadaşım gerek yok item editöre falan.Hangi modun içindeki ok sayısını değiştirmek istiyorsan o modun klasörüne gir,oradaki "items kinds1"dosyası var onu açıp:ctrl+f'ye basıp arama butonunu çıkar.Oraya Khergit Arrow"yaz.Gelen satırın sonunda "30"yazan yere istediğin rakamı yaz ve yazdığın rakamda ok miktarın olsun.

andrew said:
niye link vereyim ben arama butonumuyum?

neyse tartışmayacağım seninle daha düşmedim by.

Forum amirimisin neden cevap vermek zorundada degilsin. Yardım etmiyeceksen boş mesaj atmıyacaksın. Sonra post kasıyorsun diyincede aa benmi kasıyorum demiceksin.

SaldıraY said:
large bag of khergit arrow kullanıyorum ve ok sayısını değiştirmek istiyorum nasıl yapablirim
ya arkdaşlar siz napıyosunuz SAldıray bu forumdaki düzgün kişileden birisi.Siz sürekli tartışma ortamı yaratıyosunuz.Bırakın şimdi konuyu cevabını veremiyosanız hiç boşuna mesaj atmayın.
Gelelim saldıraYın sorusunna : saldıray item editör programın varsa aç o enbaşta Invalıd_Item (itm_no_item) yazan yerde khergit arrowu seç hiç arama 121'de onu seç sağ alt köşede max ammo yazan yeri istediğin sayıyla değiştir. Ve kaydet bu kadar normal kaydedersen başka dosya türü şeklinde kaydolur. SEn save as yap çıkan seçenekte item_kinds1 in üstüne bikez tıkla ve kaydet de.Bukadar sonra görüşürüz

ElvenSword01 said:
Arkadaşım gerek yok item editöre falan.Hangi modun içindeki ok sayısını değiştirmek istiyorsan o modun klasörüne gir,oradaki "items kinds1"dosyası var onu açıp:ctrl+f'ye basıp arama butonunu çıkar.Oraya Khergit Arrow"yaz.Gelen satırın sonunda "30"yazan yere istediğin rakamı yaz ve yazdığın rakamda ok miktarın olsun.

aynen ole :grin: bide yazarken aralarına alt cizgi koy :grin:

kuyruk acınız var galiba kimseyi ilgilendirmez açtığım konular doğru düzgün cevabınız yoksa yol alın
@fugi meraklısı değilim ok sayısını değiştirmek istiyordum ve bu konuyu açtım bu arada merak etme açtığım konular seni hiç mi hiç ilgilendirmez !
@andrew ufaklık sen benim dengim değilsin,olamazsın şu konuya bile kaç tane gereksiz mesaj attın bir post bir posttu ama değil mi ? şimdiii senin deyişinle YAYLAN yoksa ben seni yaylamayı bilirim.

teşekkürler ilgilenen arkadaşlara hallettim:wink:

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom