Okçu Çalışması

Users who are viewing this thread

Merhaba ,

Piyade de ustalaşdım gibi birşey oldum.Okçu olmak istiyorum.Şuan için 20-25 metre ilerdeki karışık hareketler yapan atlıyı

vurabiliyorum.Piyadeler ise sağ sol abuk subuk hareketler vurulmuyor.Tabi düzensiz olunca.Herneyse olay şu.Nerde nasıl çalışırım?

Arkadaşınla veya kale savaşına gir oyna felan demeyiniz lütfen.Oynayarak gelişir heralde ama yani bir pratik yöntemini bilen arkadaş varsa

yazarsa iyi olur.

Teşekkür.

Ben oyuna okçu olarak başladım ve hala okçuyum ve kalradyanın tamamı benim küçük bir ip ucu vereyim istedim belki işine yarar. Oku atarken okun atacağı yönü gösteren simge var ya yuvarlak fareyi basılı tuttukça o açılıyor ve genişliyor işte o zmn hedefi ıskalıyorsun oku çektiğin gibi atıcaksın. Bir ipucu daha mesela bir piyadeyi gördün karşında duruyor o simge vardı ya işte onu kafasının yukarında tut hedefle aynı hizada olmasın hedefi görme hedefin yukarısında yani kafasının serçe parmağın kadar uzaklığında dursun işte  o zaman hedef tek seferde ölüyor çünkü direk kafaya ok fırlıyor.

Yardımcı olduysam ne mutlu :smile:

Sonuçta benim  verdiğimde ipucu ... Haraket edenleride 3 saniye sonra hangi noktada olduğunu hesaplayarak o noktaya atıcak attığından 3 saniye sonrada hedef kendi kendini ölüme sürmüş olucak zaten :smile:

Bunu nerden anladın çok merak ettim arkadaş ne mp demiş nede single demiş anlayamazsın bizde cevap verdik işte ne gerek var böyle polemik yaratmaya ...

Munter saf saf konuşma ctrl-f4 diyorlar ya kardeşim adam bize hileyle nasıl adam öldürebilirim diye mi sormuş bir daha oku bak öyle sormamış olduğunu anlarsın ne olursa olsun istiyorsa spde nasıl vurucam demiş olsa bile o size hileyi sormuyor post kasmayın aynı zamanda soruyu soran arkadaş adamlar kalkanlıysa kalkanların altındaki boşlukları yakala ama rodok kalkanında olmaz uğraşma ve adam sağa sola gidiyorsa mesele hesaplamak sağa gittikten sonra sola gelecektir sen sola at hedefi vurursun bide kalkansız ama iyi zırhlı olanlarıda ayaklarından vurabilirsin mpde kimse botlara önem vermiyor :wink: iyi oyunlar...

munter_murat said:
Bunu nerden anladın çok merak ettim arkadaş ne mp demiş nede single demiş anlayamazsın bizde cevap verdik işte ne gerek var böyle polemik yaratmaya ...

Anlayamazsın diye bir şey yok, mp tecrübeniz az olduğundan dolayı ayırt edemiyorsunuz.''Piyadeler ise sağ sol abuk subuk hareketler'' bu mp de oktan kaçma taktiğidir ve maalesef single playerde botlar bu hareketleri yapamaz. Buradan mp olduğunu anlayabilirsin. Ayrıca:

''Arkadaşınla veya kale savaşına gir oyna felan demeyiniz lütfen'' arkadaşınla oynamak mp de oluyor yani sp ile alaakası yok. buradanda anlayabilirsin.

ctrl f4 gibi saçma sapan mesajlara gerek yok.

Bence okçu çalışmak için oynayarak gelişmekten başka çare görmüyorum. Oynaya oynaya gelişir(Yazmayın demişsiniz ama), sp deki talim alanlarında ok çalışmaları var. Oradan çalışabilirsin, belki yararlı olabilir.

Tekrar merhaba ,

Hepinize teşekkür ederim.Bu arada mp.Ama öyle okçular varki acayip indiriyor elemanları.

Neyse şimdi bu çalışma işi sadece oynayarak olur anladım.

Şimdi sorum şu.Oyuncu gözündenmi sıkarsam daha iyi performans alırım yoksa normal mi ?

Oyuncu gözü daha iyi gibi ama normal ise dibine gelmeye çalışan abuk subuk gelen piyadeye karşı iyi oluyor gibi bir mesaj atmış arkadaş ondan sordum.

teşekkür.

Oyuncu gözünden kastınız ''r'' fonksiyonuyla olan kamera açısıysa, bana göre o kötü. En iyi normal.

oyuncu gözünden bakarsan okun açısını daha rahat anlarsın ve kafandan vurman kolaylaşır. bence oyuncu gözünden bakarak vur. yakın mesafedeki adamlarda kesinlikle oyuncu gözüyle bak yoksa düşmanın kafası yerine göğsünden vurursun.
ilk soruna gelince singleplayerda talim alanları var bence orda kendini geliştirebilirsin. ondan sonra zaten oynadıkça gelişirsin.

Strider_Aragorn said:
Tekrar merhaba ,

Hepinize teşekkür ederim.Bu arada mp.Ama öyle okçular varki acayip indiriyor elemanları.

Neyse şimdi bu çalışma işi sadece oynayarak olur anladım.

Şimdi sorum şu.Oyuncu gözündenmi sıkarsam daha iyi performans alırım yoksa normal mi ?

Oyuncu gözü daha iyi gibi ama normal ise dibine gelmeye çalışan abuk subuk gelen piyadeye karşı iyi oluyor gibi bir mesaj atmış arkadaş ondan sordum.

teşekkür.
Bence oyuncu gözü değilde ok atarken shifte basıp atarsan daha iyi olabilir ama senin kararın.

Atlı tecrübemden dolayı okçu olmak isteyenlere tavsiye . Önce atı vur . Ondan sonra vücuda çalış .

süvari olduğumdan biliyor atda en önemli yer kafadır kafadan vurursan bir bozkır atı belki 2 vuruş bilemedin 1vuruşta iner ama zırhlıysa 5-6 vuruşu bulur yada daha fazla diğer bir taktikte yine bana uygulanan atlı sana doğru saldırıya geçtiyse kılıcını yada kargısını saldırı durumunu geçirmesini bekle o zaman sana yakınlaşmış oluyor ve kafaya daha rahat vurabiliyorsun

Back
Top Bottom