Sir Peter Master Knight Apr 16, 2009 #2 hayır banlanmamışsın birisi hesabını çalmış sanırım yada şifreni bir arkadaşa verdiysen o oynuyordur o anda
hayır banlanmamışsın birisi hesabını çalmış sanırım yada şifreni bir arkadaşa verdiysen o oynuyordur o anda
Suleiman Master Knight Apr 16, 2009 #3 ya sen oynarken biri senin hesabına girmiş ya da internetin gidip gelmiş (başka sebepler de olabilir ben böyle hatırlıyorum) tekrardan giriş yapmayı dene belki düzelir
ya sen oynarken biri senin hesabına girmiş ya da internetin gidip gelmiş (başka sebepler de olabilir ben böyle hatırlıyorum) tekrardan giriş yapmayı dene belki düzelir
The Lich Master Knight Apr 16, 2009 #5 belki bi düşmanın vardır iki hesabına birden girmiş ayarlarını bozuyodur. yolda yürürken bi kaç adımda bir arkana bakmanda fayda olabilir.
belki bi düşmanın vardır iki hesabına birden girmiş ayarlarını bozuyodur. yolda yürürken bi kaç adımda bir arkana bakmanda fayda olabilir.
shearak Sergeant Apr 17, 2009 #6 internete gittim orada giriyor benim ip ler dgişmiş heralde bişeler olmuş nası halletcem bunu ben
djEmRe Sergeant Knight at Arms Apr 18, 2009 #7 modeme reset at IP yi değiştir tekrar girmeye çalış internet exlorer veya mozilla firefox hangisini kullanıyorsan özel ayarları temizle(cookies vb.)
modeme reset at IP yi değiştir tekrar girmeye çalış internet exlorer veya mozilla firefox hangisini kullanıyorsan özel ayarları temizle(cookies vb.)