OFFF SİS

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

DoDLez

Veteran
benim haritada bir sis war savaşa girmeye korkuyorum göz gözü görmuyo önceden oluyordu alt+f4 yapıyordum yeniden girdigimde düzeliyordu.ama bu sefer geceden bastırdı gece sis azaliyo pek belli olmuyo dedim oyundandır savaşa girdim çıktım oyunu oto sewledi sonra sabaha ortalık sis dolu nasıl düzeltebilirim?

Çözüm:
sv_cacala said:
Sis kalkmasi ''cheatmenu'' yu aktif et ordan kamp menüsünden sis'i arttırıp azaltabilirsin . Sonra 'da ''nocheatmenu'' yazarak hileyi kapa tabi istersen . :D
suyu çıkamdan kilit atiyom

çok saçma sisin ne işi var bu oyunda  :D :D neyse sorununa gelelim: başka bir savaşa gir ve çık düzelmesse yine yaz  :D

düzelmiyo daha önceden okudugum konularda 1-2 günede 1-2 ayada geçebilir diyorlar baya emegim war bırakmak istemiyorum çözümü olan?

tartışmayı sen başlattığın için sana ceza verir verirse bana verse bile heralde bir izleme cezası tabi bilmem susturabilirdi hepimizi  :D

ikinize de söylüyom  :D

Sis kalkmasi ''cheatmenu'' yu aktif et ordan kamp menüsünden sis'i arttırıp azaltabilirsin . Sonra 'da ''nocheatmenu'' yazarak hileyi kapa tabi istersen . :D

sv_cacala said:

TEŞEKKÜRLER TÜM FORUMA YARDIMCI OLMUŞTUR UMARIM

sv_cacala said:
çok saol

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom