bence sende böyle yorumlarla tartışma yaratma en iyisi postunu editleborcha12 said:antifiriz yuh bea hepsini biliorm canım biilmeseydim yapmazdım sen o yollardan gecerken ben bu derslerden donuodm
mlama ne?borcha12 said:antifiriz ama seninde cok doru kullandıgın solenemez sole iza ediyimsen türkçeni düzeltebilirsin tamammı? he anlıyomusun anlıyosun e sorun yok mlama karısmaya hakkında yoksen turkcheni duselt taamı bune simdi dorusu bole olcak BU KISMI BEN YAZMIŞTIM
Bunları birleştirsen bir rap şarkısı olur . Sözler anlaşılmıyor çünküborcha12 said:antifiriz ama seninde cok doru kullandıgın solenemez sole iza ediyim sen turkcheni duselt taamı bune simdi dorusu bole olcak sen türkçeni düzeltebilirsin tamammı? he anlıyomusun anlıyosun e sorun yok mlama karısmaya hakkında yok
borcha12 said:antifiriz ama seninde cok doru kullandıgın solenemez sole iza ediyim sen turkcheni duselt taamı bune simdi dorusu bole olcak sen türkçeni düzeltebilirsin tamammı? he anlıyomusun anlıyosun e sorun yok mlama karısmaya hakkında yok
borcha12 said:antifiriz ama seninde cok doru kullandıgın solenemez sole iza ediyim sen turkcheni duselt taamı bune simdi dorusu bole olcak sen türkçeni düzeltebilirsin tamammı? he anlıyomusun anlıyosun e sorun yok mlama karısmaya hakkında yok