Oğuz kagan destanı (mod)

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

borcha12

Banned
arkadaslar ben oguz kagan destanını anlatan ve ilerki zamanlarda kavimler gocu basladıgını anlatan bir mod yapmk istiyorum bu konuda bana katılan olursa yorum yapabilir

resmen adamın hevesini kırıyon biraz bekle bi zaman geçsin sonra böyle yorumlar yaparsın

arkadaslar lutfen tartısma konusu yapmayalım  1 kisi ben katılırıma oy vermiş o kişi kim ise yorum yapabilirmi?

borcha12 said:
antifiriz  yuh bea  hepsini biliorm canım  :mrgreen: :mrgreen: biilmeseydim yapmazdım sen o yollardan gecerken ben bu derslerden donuodm
bence sende böyle yorumlarla tartışma yaratma en iyisi postunu editle

borcha12 şu bir sorununuz varsa çözeyim diye konu dışında başlık açan adam değil mi? Bu da konu aha
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,59485.0.html
Eh kitapanın benzeri bir arkadaş demek ki.

[quote author=Antifiriz ]

[/quote]

borcha'yı savunduğumdan değil ama,senin de Türkçe'yi pek doğru kullandığın söylenemez.Başkalarına laf etmeden önce kendi imlana çeki düzen versen daha iyi olur kanımca.İğne çuvaldız olayı yani.

He bu beni ilgilendirir mi ? Hayır tabii ki.

benim yaptıklarımın çoğu İMLA HATASI.. bile bile öyle yazılmış şeyler değil. eğer noktadan sonra küçük harfle başlıyorum diye öyle diyorsan şu anda kompozisyon yazılısında değiliz. borchanınki ise bea saten nabıyım gibi şeyler ne yani o da mı imla hatası adam b ve e ye basıyor eli a'ya kayıyor. bu mudur yani?

o sadece dalga geçmek içindi ancak bana türkçen bozuk diye sataştığın şu mesajı imla klavuzundan kontrol et. yada zahmete girme:
borcha12 said:
antifiriz ama seninde cok doru kullandıgın solenemez sole iza  ediyim
sen turkcheni duselt taamı bune simdi dorusu bole olcak BU KISMI BEN YAZMIŞTIM
sen türkçeni düzeltebilirsin tamammı? he anlıyomusun anlıyosun e  sorun yok mlama karısmaya  hakkında yok
mlama ne?

borcha12 said:
antifiriz ama seninde cok doru kullandıgın solenemez sole iza ediyim sen turkcheni duselt taamı bune simdi dorusu bole olcak sen türkçeni düzeltebilirsin tamammı? he anlıyomusun anlıyosun e  sorun yok mlama karısmaya  hakkında yok
Bunları birleştirsen bir rap şarkısı olur . Sözler anlaşılmıyor çünkü :lol:

artık uğraşmayacağım borcha12 ne yazarsan yaz ancak benden cevap alamayacaksın.

borcha12 said:
antifiriz ama seninde cok doru kullandıgın solenemez sole iza ediyim sen turkcheni duselt taamı bune simdi dorusu bole olcak sen türkçeni düzeltebilirsin tamammı? he anlıyomusun anlıyosun e  sorun yok mlama karısmaya  hakkında yok

Euzübilla himin...

Forum dilinden başka dil kullanmanın yasak olduğunu bilmiyor musun ?

borcha12 said:

Bu neyce konuşuyor ?

Eger boyle bıse yapmayı dusunuyosan bence Mete han ı baya guclu yap yanı hıle olmadan yenilmesin :grin:
Bikac resim verem bari
mete.gif

mete.jpg

250pxmetehan2.jpg

Bi kac resim verdim  :grin: :grin:

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom