[NWL-TR] 7.8. ve 9.Hafta [SON HAFTA] // Başvurular Kapanmıştır! [4/4]

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Lucon

Subforum Moderator
d8ZAvD.png


7. 8. ve 9.Hafta

l3jqWl.png



Napolyon Savaşları Türkiye Ligi 2.Sezon 7. 8. ve 9.Hafta başvurularınızı grubunuz belirlendikten sonra fikstür'de bulunan rakibiniz ile anlaştıktan sonra, belirleyeceğiniz hakemler ile başvurularınızı size verilen süre zarfına kadar ayarlayıp, foruma gerekli konuya bildirmeniz gerekmektedir..

7. ve 8.Hafta maçları tarih olarak 15 Temmuz 2017 Cumartesi ilk başvuru tarihi, 19 Temmuz 2017 Çarşamba son başvuru tarihi olarak ayarlanmıştır..
(Ekstra ve olağan durumlar halinde,  2 taraf isterse savaşı minimum 1, max 2 saat bir ön zamanlamaya taşıyabilirsiniz, tarih değişikliği olmayacaktır!)

Maça başlamadan sunucuda tüm oyuncuların ID'lerini kontrol ediniz, kadronuza kayıtlı olmayan oyuncu oynattığınız taktirde Lig'den diskalifiye olma riskini göze alabilirsiniz, bu konu "NWL-TR Genel 1.Sezon Ana Konusunda - Arşiv Kısmında ki" sayfasında konu belirtilmiştir. Ve bütün takımları bu konu hususunda uyarıyoruz..





    Skor    Skor

12thSS     5        vs        5        87th
12thSS     2        vs        8        57th
Bashibazouks                 3        vs        7        96thRG
40th                 6      vs        4        96thRG



Regiments: 82nd vs 37th
Tarih: 11/12/17
Saat: 19:30 GMT (Türk Saati ile 21.30) GMT+2 Kullanıyoruz..
Hakem: General Shepherd

- Belirlenecek Gruplar halinde yapılacak maçları 7. 8. ve 9. Hafta içerisinde neticelenen sonuçları buraya, ve aynı zamanda Genel Fikstüre paylaşacağız..
 
Son hafta savaşları olacaktır, ve mutlaka maçlara başlamadan önce KURALLAR okuyunuz... Ve hakemlerle konuştuktan sonra başvurularınızı yapınız.. Savaşlar 25 Temmuz'a kadar bitirilirse iyi olur arkadaşlar..
 
7. 8 ve 9.Hafta Savaşları sonra ererek, Son haftayı ve Ligi tamamlamış olmaktayız.. Yakın zamanda fikstür güncellenecek ve yeni sonuçlar ortaya çıkacaktır..
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom