[NWL-TR] 4.Hafta // Hafta tamamlanmıştır ve Fikstür eklenmiştir! "Done" [3/3]

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Lucon

Subforum Moderator
d8ZAvD.png


4.Hafta

l3jqWl.png



Napolyon Savaşları Türkiye Ligi 4.Hafta başvurularınızı grubunuz belirlendikten sonra fikstür'de bulunan rakibiniz ile anlaştıktan sonra, belirleyeceğiniz hakemler ile başvurularınızı size verilen süre zarfına kadar ayarlayıp, foruma gerekli konuya bildirmeniz gerekmektedir..

4.Hafta maçları tarih olarak 15 Ocak 2017 Pazartesi ilk başvuru tarihi, 18 Ocak 2017 günü son başvuru tarihi olarak ayarlanmıştır..
(Ekstra ve olağan durumlar halinde,  2 taraf isterse savaşı minimum 1, max 2 saat bir ön zamanlamaya taşıyabilirsiniz, tarih değişikliği olmayacaktır!)

Maça başlamadan sunucuda tüm oyuncuların ID'lerini kontrol ediniz, kadronuza kayıtlı olmayan oyuncu oynattığınız taktirde Lig'den diskalifiye olma riskini göze alabilirsiniz, bu konu "NSTL Genel 1.Sezon" sayfasında belirtilmiştir. Ve bütün takımları bu konu hususunda uyarıyoruz..





    Skor    Skor

48e             4        vs        6        96thRG
57th             0        vs        0        14th
82nd             2        vs        8        Nr88




Regiments: 82nd vs 42nd
Tarih: 30/12/16
Saat: 17:30 GMT (Türk Saati ile 20.30) GMT+3 Kullanıyoruz..
Hakem: AlesterKebab

- Belirlenecek Gruplar halinde yapılacak maçları 3.Hafta içerisinde neticelenen sonuçları buraya, ve aynı zamanda Genel Fikstüre paylaşacağız..
 
4.Hafta sonuçlanmıştır ve aynı zamanda farklı bir gelişme olarak, 14.Alay , 96.Alay çatısı altına birleştiği için bu zamana kadar 14.Alay ile yapılan savaşlar NÖTR olarak sonuç listesine eklenmiştir.

5.Hafta son hafta olarak gerçekleşecektir..
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom