[NWL-TR] 4.Hafta // Başvurular kapanmıştır! [2/2]

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Lucon

Subforum Moderator
d8ZAvD.png


4.Hafta

l3jqWl.png



Napolyon Savaşları Türkiye Ligi 2.Sezon 4.Hafta başvurularınızı grubunuz belirlendikten sonra fikstür'de bulunan rakibiniz ile anlaştıktan sonra, belirleyeceğiniz hakemler ile başvurularınızı size verilen süre zarfına kadar ayarlayıp, foruma gerekli konuya bildirmeniz gerekmektedir..

4.Hafta maçları tarih olarak 24 Haziran 2016 Pazartesi ilk başvuru tarihi, 27 Haziran 2017 Salı son başvuru tarihi olarak ayarlanmıştır..
(Ekstra ve olağan durumlar halinde,  2 taraf isterse savaşı minimum 1, max 2 saat bir ön zamanlamaya taşıyabilirsiniz, tarih değişikliği olmayacaktır!)

Maça başlamadan sunucuda tüm oyuncuların ID'lerini kontrol ediniz, kadronuza kayıtlı olmayan oyuncu oynattığınız taktirde Lig'den diskalifiye olma riskini göze alabilirsiniz, bu konu "NWL-TR Genel 1.Sezon Ana Konusunda - Arşiv Kısmında ki" sayfasında konu belirtilmiştir. Ve bütün takımları bu konu hususunda uyarıyoruz..





    Skor    Skor

12thSS     0        vs        10        96thRG
Bashibazouks                 6        vs        4        40th




Regiments: 82nd vs 37th
Tarih: 11/12/17
Saat: 19:30 GMT (Türk Saati ile 21.30) GMT+2 Kullanıyoruz..
Hakem: General Shepherd

- Belirlenecek Gruplar halinde yapılacak maçları 4.Hafta içerisinde neticelenen sonuçları buraya, ve aynı zamanda Genel Fikstüre paylaşacağız..
 
Bayramdan ötürü, 4. ve 5.Hafta maçları birleştirilecektir..

Bu konuyla ilgili, 4.Hafta maçları bittikten sonra 5.Hafta doğrudan paylaşılacaktır, ve 6.Haftaya geçişimiz ile hızlı bir Lig olmasını hedefliyoruz arkadaşlar.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom