Eğer oyun oynamak için alıyorsan bu laptopu unut.Oyun notebook alıcaksan 1600 TL aşağısına inemezsin.
Casper olması kötü. Alt ve orta kademe bilgisayarları iyi değil.
Dell, toshiba, acer, sony vb. gibi kaliteli laptopları tercih etmen lazım. Alienware, toshiba, acer gibi markaların pahalı ama çok çok iyi laptopları var.
Eğer ben en son çıkan oyunlardan çok iyi performans almak istiyorum dersen 2000 TL nin üstüne çıkman lazım.
İlk Bimeks ve Teknosayı gezmeni öneririm. Ama ordaki görevlilere hiç inanma onlar sana ürünleri kakalamak için türlü türlü yalanlara başvurup, yanlış bilgiler verecekler. Bu yüzden araştırmadan sakın alıyım deme.
Laptopla arasında bir fark yok o da aynı içindeki parçalar iyi değil.
Eğer oyun oynamak için alıyorsan bu laptopu unut.Oyun notebook alıcaksan 1600 TL aşağısına inemezsin.
Casper olması kötü. Alt ve orta kademe bilgisayarları iyi değil.
Dell, toshiba, acer, sony vb. gibi kaliteli laptopları tercih etmen lazım. Alienware, toshiba, acer gibi markaların pahalı ama çok çok iyi laptopları var.
Eğer ben en son çıkan oyunlardan çok iyi performans almak istiyorum dersen 2000 TL nin üstüne çıkman lazım.
İlk Bimeks ve Teknosayı gezmeni öneririm. Ama ordaki görevlilere hiç inanma onlar sana ürünleri kakalamak için türlü türlü yalanlara başvurup, yanlış bilgiler verecekler. Bu yüzden araştırmadan sakın alıyım deme.
Biliyorsan güzel bir tane tavsiye etsene.COD 6 ve assassin's creed 2 çalıştırsın bana yeter
2 gb ram 521 ekran aradırım bu benim
bu nasıl ? http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031204&CS_Category=_SBA_63_1662_444_2103&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63
Ati HD 5650 olabilir bunun daha üstü olarak 5750 de olabilir ama çok pahalıya gelir.
Nvidia olarak Geforce 320 m veya 330 m olabilir, ama ben ati olması taraftarıyım.
İşlemci asla pentium olmuyacak. Core 2 duo olabilir ama yüksek güçtekiler ancak...
Ama ben core 2 duo taraftarı değilim İ5 420m veya İ5 520(yada 530 da olabilir sayıları pek hatırlayamıyorum) benim tercihim.
Ram 2 değil 4 gb olsun.
Bütçeyi artıramıyorsan hiç para verme.
Ekran boyutu klasik 15.6 inç olsun.
Acer Timeline serisine bakmanı öneririm
Birbirine benzer parçaları bulunan markalar arasında kıyaslama yapmanı öneririm.
Aynı modelin harddiskini düşürerek daha ucuza satılan markalar var, baktığın laptopun en küçük detayına kadar not et yoksa hataya düşersin.
Benim notebook ile aynı benim sadece 4 GB RAM 1 GB Ekran kartı var ve M.B oynamak için uygun bence.
1-) Ben 957 lira değil (Özellik nedeniyle) 1.700 küsüre aldım. Özelliğe göre fiyat iyi ama daha iyi bir özellik ara Vatan Computer'den aldım ben.
2-) Özellikleri Kötü bence.
3-) Casper olması iyi bence Casper kendini bu yıl ilerletti ve Kur indirimi var. Daha ucuz bir fiyata alabilirsin yani.
4-) Laptopumdan memnunum ve gerçekten ağırlaşma falan yok sadece 4 GB RAM 1 GB Ekran Kartı 64 Bit işlemci al daha iyi olur nası olsa indirim var.
5-) Soruyu tam anlamadım ama laptopla aynı bu PC oyun içinde kullanabilirsin herhalde NoteBook ile Laptop arasındaki farkı sordun farkları yok.
Verebileceğim yegane tavsiye Casper'dan uzak durmanız yönündedir. Özellikleri iyi gibi görünmesine karşın kasa malzemesi dandik, tuş takımı dandik, ses kartlarının %80'i dandik, lcd ekranları genellikle dandik, servis hizmeti kötü vs. vs. vs.
Packard Bell öneririm.Onla COD 2 yi bile oynarsın abim 2 sene önce almıştı 1000 TL yemine bir Packar Bell laptop şimdi bile COD 2 yi çalıştırıyor.Yani serisine bakmanı.
Ben acer aspire 5930g kullanıyorum.Memnunum özellikleride oyunlar için güzel.
Zamanında 1600tl'ye almıştım.
Özellikleri kısaca:
-Core 2 duo p8400 2.26ghz 1066 mhz fsb 3mb l2 cache
-Nvidia geforce 9600m gt turbocache 512 mb ekran kartı.İstediğine göre mb'ları yüksek olan modelleride var biraz daha pahalı tabi
-3gb ddr2 ram
-320gb hardisk
-blutut,crystal eye kamera,wifi bilmem ne daha birçok özellik işte.
bu nasıl http://www.vatanbilgisayar.com/dell-5010-b46h43v-ins.-5010-core-i5-460m-2.53ghz-4gb-320gb-15.6-dvdrw-1024mb-hd550v-bt-cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=48897
bu nasıl http://www.vatanbilgisayar.com/dell-5010-b46h43v-ins.-5010-core-i5-460m-2.53ghz-4gb-320gb-15.6-dvdrw-1024mb-hd550v-bt-cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=48897
Herkes kaliteden bahsetmiş ama kimse ASUS dememiş. ASUS kullanıyorum çok memnunum 1 yıldır , örneğin Warband'da FPS 100+ sürekli. Parçalarını kendi üretiyor ayrıca , başka firmalardan almıyor. Bu da büyük bir avantaj.
Herkes kaliteden bahsetmiş ama kimse ASUS dememiş. ASUS kullanıyorum çok memnunum 1 yıldır , örneğin Warband'da FPS 100+ sürekli. Parçalarını kendi üretiyor ayrıca , başka firmalardan almıyor. Bu da büyük bir avantaj.
herkez kendi pc'sini övüyor.Bir oylama başlattım en iyisi hangisi çıkarsa onu alıcam boşuna harcanıcak kadar param yok güzel ve kaliteli birşey istiyorum
Sen bana 5000 dolar ver sana o sistemi satarım, ömür boyuda garanti (Şaka yapıyorum, ayrıca dediğin sistem taş çatlasa 2500 dolar, kalan paraylada ciklet alırsın)
Öncelikle şimdiye kadar tavsiye veren arkadaşlarımın böyle ciddi bir konuda(milyarlar yakıyorsun sonuçta) bilmeden tavsiye vermelerini rica ederim. Markanın değişmesi sadece laptopta kullanıulan malzemede ve teknik servisde değişime yol açar. Ha altın kaplama olsa nolur. Ama o oyunu kaldırsın bu oyunu kaldırsın diyerekten öneri isterseniz alacağınız cevaplarda bu kadar baştan savma olur.
Şimdiye kadar verilen sistemleri inceledim fiyatlarına göre beş para etmez, zatten son iki o fiyata onboard ekran kartı kullanıyor(ortalama bir onboarddan iyimi iyi ama).
Önericeğim i5 450m ati 5850li 1800 liralık bir laptop vardı ama stoklar tükenmiş, diğer sistemlerde bence çok pahalı. Ama fikir vermek için şu sayfayı öneririm
İthal ederken giren vergilerden fiyat artabilir belki ama türkiye geliyor diye 3-4 katı fiyattan almanın bir manası yok(sağolsun firmalar çok dürüstler, 2500 bin tllik bir sistemi millete 7500dan iteliyorlar ve hayla millet bunları övüyor)
Laptop almak için yılbaşı indirimlerini beklemeni tavsiye ederim.
Şimdi bakmaya zamanım yok ama o listedeki herhangi bir ürünün uluslarası garantisi türkiyede geçerliyse yurt dışından getirt(gümrükte ayrı bir vergi ödemen gerkiyormuş galiba tam araştıramadım)
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.