Niye jack'li yok ?

Users who are viewing this thread

naruk

Arkadaşlar kaç yıllık hoparlörüm bozuldu. Yenisini alacam fakat bunların hepsinin kablosu usb benim bilgisayarımın arkada fazladan usb girişi yok. Niye hiçbir yerde güç girişi jack olan hoparlör satılmıyor ?

Yardım edin lütfen  :sad:

Bilgisayar donanımı konusunda cahilim ona göre cevap verin lütfen.

naruk said:
Arkadaşlar kaç yıllık hoparlörüm bozuldu. Yenisini alacam fakat bunların hepsinin kablosu usb benim bilgisayarımın arkada fazladan usb girişi yok. Niye hiçbir yerde güç girişi jack olan hoparlör satılmıyor ?

Yardım edin lütfen  :sad:

Bilgisayar donanımı konusunda cahilim ona göre cevap verin lütfen.

USB hoperlör olduğunu ilk kez senden duyuyorum. Logitech'e bir göz at istersen. Bildiğim kadarıyla hepsinin 3.5mm ses girişi var.

http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers

Ses girişini söylemiyorum. Bilgisayara taktığımız kablo usb. Usb çoğaltıcı al dedi bir arkadaş işe  yarar mı ?

3.5 mmJaktan güç alamazsın sesi iletir o yalnızca. Güç için usbye ihtiyacın var. Boşta usb slotun yoksa usb çoğaltıcı kullanabilirsin.

Bende ki giriş de kalın öyle (6,5 oluyor  her halde). Sen 3,5 diye niye tutturdun ki ? Ben sana 3,5 diye bir şey demedim :grin:

Findecáno Amandil said:
naruk said:
Bende ki giriş de kalın öyle (6,5 oluyor  her halde). Sen 3,5 diye niye tutturdun ki ? Ben sana 3,5 diye bir şey demedim :grin:

Çünkü standardı odur.
Nasıl ya ? Benim bildiğim 3,5 (jack manasında yani :grin:) kulaklık için falan.

Ama dediğim gibi cahilim bu konularda asıl konuya dönersek 10 hoparlörden 9'u USB hoparlör. Bu
neden böyle ?

Back
Top Bottom