Niye bu kadar az kiþiyiz?

Users who are viewing this thread

LordOfBlood

Recruit
Ya bu oyunu bir forumda gördüm, bugün yükledim, oynadým ve bitti. Ýnþallah en kýsa zamanda 11dolarý bastýrýp devam edeceðim DE;Bu forumda galiba sadece 2-3 kiþi var kendimi ýssýz bir mezrada gibi hissettim. Acaba hala faal olan arkadaþlar bu topi^'e mesaj atabilirler mi? Beraber bu oyunu tanýtýrýz.

Her an herkes aktif olamýyor ama pek çok Türk oyuncu var, buraya uðrasa da uðramasa da:smile: Oyunu burada tanýtmak çok da anlamlý deðil sanki, zaten buralara uðrayanlarýn %99'u M&B baðýmlýsý olmuþ oluyorlar. %1'i de uðradýktan sonra oluyor. :grin:

evet ben bayadır burdaydım ama okul açılınca bıraktım :sad: en eski benim :twisted:

bende warım artık bende yükledim oyunu ama sınır level 6 da ben oyunu doğru düzgün anlamadım level sınırı 12 falan olsaydı oyunu kesinlikle alırdım.Sadece ben değil bütün yalova aynı şeyi söylüyor.Aslında birisiyle beraber parayı basıp ortaklaşa alıcan parayı yarı yarıya paylaşıp kredi kartını karşıdaki kişi verirse olur hatta oyunun parasının tamamını bile veririm.

ama sorun şu ki ben kredi kartı kullanamam.onun yerine başka bişey olmazmı.mesela oyun cdsi yapın kargoyla yollayın bende ödemeyi kapıda yapayım mesela?

Öncelikle ben sadece Türkçe forum adminiyim ve forum konuları dışında herhangi bir oyuncudan herhangi bir farkım yok. Dolayısıyla sözüm, diğer arkadaşlarınki kadar geçerli bunu söyleyeyim.

Ben ödememi paypal ile yaptım. Kredi kartından yaptım ama genelde paypal kredi kartsızmış gibi gösterilen bir yöntem. Internet alışverişi konusunda cahil olduğum için tam bilemiyorum.

Bir metod daha var. Resmi bir metod değil şu an için ama var. Lost-Lamb isimli bir arkadaşımız var, geçenlerde forum moderatörü oldu hatta. Bu kişi kendi kredi kartı ile oyunu alıp şifreyi yolluyor, tek yapman gereken ona bir şekilde parayı ulaştırman. Kendisi ile konuşarak durumu halledebilirsin. Ben zaten en yakın zamanda Türkiye için genel bir çözüm konuşmak istiyorum. Kredi kartı kullanmadığımdan ben alamıyorum ama Lost-Lamb bildiğim kadarıyla son derece güvenilir bir insan ve sorun yaşamazsın. Dediğim gibi resmi bir metod değil. Lost-Lamb bir gün delirir ve paralarla kaçarsa bilemem ama pek olası değil:wink:

Lost-Lamb kimdir dersen, dediğim gibi kendisi yeni moderatör olmuş, forumda sevilen bir kişidir. Finlandiyalı kendisi zaten profilinde de göreceksin, msn'ini falan da vermiş. İlgilenmekten mutluluk duyacaktır.

Finlandiyalı kendisi. Son konuştuğumuzda Türkçe bilmiyordu:smile:
Bir mesaj attım az önce kendisine. Türkiye için bir standart yol bulalım falan diye.
Bir kaç gün içinde sanırım birşeyler çıkar ortaya.

OK TEŞEKKÜRLER OLMAZSA SEN ALABİLİRMİSİN BEN SANA YOLLAYIM PARAYI.TÜRKLE ANLAŞMAK DAHA KOLAY OLUR.HEM BEN SENİ MSN E EKLEDİM Bİ ARA ONLİNE OL.KONUŞALIM.VEYA MAİLLEŞEBİLİRİZDE...

Lord Kerim said:
Bende 1 haftadır oyunu burdan tabkip ediyordum ilk defa bi şeyler yazıyorum baya kalabalığız hiç merak etmeyin... :lol:
1.5 yıldan fazla zamandır ölü olan konuyu diriltmek bir yana, bir de SPAM yaptığının farkındasın umarım. İkisi de kabul edilebilir forum davranışı dışında.

Back
Top Bottom