Nightingale banlanmış ^^

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Kimmer

Nightingale banlanmış ^^ :grin:
14 günlüğüne de olsa başımın belasından kurtuldum. :razz: :razz:

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,302312.0.html bu konu yüzünden banlanmışlar sanırım. Neyse geçmiş olsun beyler bende tekrar uyarı aldım.

Seni özliyeceğim Nightingale

biraz da haklı olarak yediler çünkü adamlar klan açtılar Milliyetçiydiler de, bizimkiler de trolledi yapacak bi şey yok moderatör son iletisinde açıkladı her bi şeyi

Stoney bu banlananlar hakkında bir konu olsun istedim. Sohbet için bir konu bulamayıncada açtım.

Konuşacalak herhangi bir konu yok.Konuşup da yada neyi değiştireceksiniz?Yanlış bir şey yaptılar,cezalarınıda kabullenecekler.Burada konuşup cezalarının azalacağını yada forum kurallarını felan değiştireceğinizi düşünmeyin.

gereksizinsan said:
Konuşacalak herhangi bir konu yok.Konuşup da yada neyi değiştireceksiniz?Yanlış bir şey yaptılar,cezalarınıda kabullenecekler.Burada konuşup cezalarının azalacağını yada forum kurallarını felan değiştireceğinizi düşünmeyin.
Düşünemiyor bazı arkadaşlar zeka seviyesi çok fazla vurmuş......

Neyse konu kilitlenmiş, ama gene de söyleyeyim. Böyle şeyleri konuşmak için bu tarz konular açmaya gerek yok. Yani "x banlanmış asdaasasd" tarzı bir konu hem o üyeyi rencide eder hem de tamamen gereksiz. Bir de bence çocukça. Yani konu dışı bölümü diye herkes her türlü geyik için, kafasına göre ayrı konu açarsa bu bölüm çöp konulardan geçilmez.

gereksizinsan'ın dediğine değinmeden geçemedim, herhangi bir cezayı haksız buluyorsanız bunu moderatörlerden birine iletebilirsiniz. Sonuçta herkes yanlış yapabilir veya doğru karar verememiş olabilir. Bu tür şeyler tartışmaya açık olabilmeli aslında. Yeter ki sizi destekleyecek düzgün kanıtlar bulunsun, kuru kuru itiraz etmeyin.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom