Dartremal.
Nighthunter's Banner Creator
Kafamda tasarladığım projeyi sizlerlerle paylaşmak , foruma veda etmeden önce klan kurucularına yada sancak taşımayı seven arkadaşlarıma sesleniyorum ! Sancak yapmak hiç zor değil . PS kullanmayı bilmesenizde artık seçkin ve bol sayıda sembol barındırarak sancakları en güzel şekilde yapmanızı sağlıycak bir program düşünüyorum . Şu an için programlama bilgisi olan arkadaşlardan ricam , bana programlama için gerekli materyelleri göstermeniz . Şuan sembollerimiz üretiliyor , hüç durmadan sembol üretiyorum . Sonuç olarak , tuturiallara gerek kalmadan , basit bir programla işleri çözebiliriz . Şuandan itibaren bu sayfa altında yaptığımız sembolleri paylaşacağız . '' Bu programa ihtiyaç yok '' diyenlere de sesleniyorum . Malesef bazı kişiler tuturialları ( yabancı dil ) nedeniyle anlamıyor . Ayrıca program kendini updateleyen bir program olucak . Uzun lafın kısası değerli kullanıcılar '' Sizce bu program yararlı olur mu ? ''
Ekip
Nighthunter
[glow=white,2,300]
Ekran Görüntüleri
Kurulum Resimli Anlatım
Gelicek özellikler :
-- Kişilerin sancak yapması için kolay kullanım ve rehber !
-- Sancak yapmında her yeni versiyonda yeni semboller eklenmesi ! (update özelliği)
-- Kişilerin , programda yardım alabilmesi için yardım platformu !
-- Sancak yapımında arka plan için özel nitelikler !
-- Sancağınızı oyuna ekleme derdi olmadan , otomatik olarak oyuna ekler .
UPDATE NEWS
Semboller hazırlandı - % 20 -
Yardım sayfası - Konu başlığı altında açılıyor
Programcı bulunması -
Programın betasının çıkması -

Kafamda tasarladığım projeyi sizlerlerle paylaşmak , foruma veda etmeden önce klan kurucularına yada sancak taşımayı seven arkadaşlarıma sesleniyorum ! Sancak yapmak hiç zor değil . PS kullanmayı bilmesenizde artık seçkin ve bol sayıda sembol barındırarak sancakları en güzel şekilde yapmanızı sağlıycak bir program düşünüyorum . Şu an için programlama bilgisi olan arkadaşlardan ricam , bana programlama için gerekli materyelleri göstermeniz . Şuan sembollerimiz üretiliyor , hüç durmadan sembol üretiyorum . Sonuç olarak , tuturiallara gerek kalmadan , basit bir programla işleri çözebiliriz . Şuandan itibaren bu sayfa altında yaptığımız sembolleri paylaşacağız . '' Bu programa ihtiyaç yok '' diyenlere de sesleniyorum . Malesef bazı kişiler tuturialları ( yabancı dil ) nedeniyle anlamıyor . Ayrıca program kendini updateleyen bir program olucak . Uzun lafın kısası değerli kullanıcılar '' Sizce bu program yararlı olur mu ? ''
Ekip
Nighthunter
[glow=white,2,300]
Ekran Görüntüleri

Kurulum Resimli Anlatım
Gelicek özellikler :
-- Kişilerin sancak yapması için kolay kullanım ve rehber !
-- Sancak yapmında her yeni versiyonda yeni semboller eklenmesi ! (update özelliği)
-- Kişilerin , programda yardım alabilmesi için yardım platformu !
-- Sancak yapımında arka plan için özel nitelikler !
-- Sancağınızı oyuna ekleme derdi olmadan , otomatik olarak oyuna ekler .

UPDATE NEWS
Semboller hazırlandı - % 20 -

Yardım sayfası - Konu başlığı altında açılıyor

Programcı bulunması -

Programın betasının çıkması -