Resolved New PreBattle preferences not working

Users who are viewing this thread

Version number
1.7.1
Branch
Beta
Modded/unmodded
No, I didn't use any mods.
Summary: The new Prebatle group preference options not working
How to Reproduce:Select New Group, slide to number of troops required, see type of troops in new group, these do not match the preference (armor/shields/polearms etc) option selected.
Have you used cheats and if so which: no
Scene Name (if related):
Media (Screenshots & Video):
Computer Specs:
OS:
GPU:
GPU Driver Version:
CPU:
RAM:
Motherboard:
Storage Device (HDD/SSD):

The default preferred troop type is NO shields, NO armor, NO polearms etc etc .. yet if you slide the slider to add troops, all troops will have everything ! You need to select all and then unselect all to get peasant troops.

.
 

Ananda_The_Destroyer

Grandmaster Knight
The default preferred troop type is NO shields, NO armor, NO polearms etc etc .. yet if you slide the slider to add troops, all troops will have everything ! You need to select all and then unselect all to get peasant troops.
No the default is no preference, if you want recruits and such mark the armor icon on the default infantry group, then make new group and slide them in and it will pull lower tier one first until you run out. zoom in and watch to see you don't go over.
 

MArdA TaleWorlds

Community Support & Localization
Community Support
M&BWBWF&SNWVC
Forwarded to the QA team for further investigation. We will reach out again if we need more information. Thanks for reporting and sorry for any inconvenience!
 
Looks like Ananda answered the question

Default is no Preference ..so If I click the Plus button then preferences will apply .. ok

I can live with that.
 

MArdA TaleWorlds

Community Support & Localization
Community Support
M&BWBWF&SNWVC
Could you capture a video of this issue happening to help us reproduce the issue on our end?
 
Top Bottom