Aslında Olgierd von Everec karakteri olsaydı dizide efsane oynardı bence.Erozbey said:http://www.webtekno.com/henry-cavill-netflix-in-the-witcher-uyarlamasinda-geralt-karakterini-canlandirmak-istiyor-h51124.html
Oyunda olan kısımları da diziye aktarmaları olmaz bence ya. O kadar olay var kitaplarda, daha başka bir şeyler bulurlar bence.Finde said:Hatta foltest ve kız kardeşinin sıkıntısı durumu ile giriş yapılacağını düşünüyorum. Resmen witcher traileri o kısım.
Wuuthrad said:Oyunda olan kısımları da diziye aktarmaları olmaz bence ya. O kadar olay var kitaplarda, daha başka bir şeyler bulurlar bence.Finde said:Hatta foltest ve kız kardeşinin sıkıntısı durumu ile giriş yapılacağını düşünüyorum. Resmen witcher traileri o kısım.
İlk oyunun introsunda gösteriyor o olayı. Onu diyor sanırım.Finde said:Wuuthrad said:Oyunda olan kısımları da diziye aktarmaları olmaz bence ya. O kadar olay var kitaplarda, daha başka bir şeyler bulurlar bence.Finde said:Hatta foltest ve kız kardeşinin sıkıntısı durumu ile giriş yapılacağını düşünüyorum. Resmen witcher traileri o kısım.
Bu olay da kitaptan?