Nereye Kadar Terfi Ederim?---Swadian vs Vaegirs / internetten oyunu alamayan ark

Users who are viewing this thread

manoj55

Recruit
Oyun beni aþýrý sardý ve harika bir oyun þuanda Sergeant Knight rütbesindeyim peki oyunda nereye kadar varabileceðiz?Swadian Kralý olmak gibi bi þansým varmý?

arkadaþlar bende alamamýþtým , garanti bankasý hesap kartým vardý ve sanal bankacýlýktan kredi kartý çýkarttým ama ne yazýkki talewordsün anlaþmalý olduðu eselarate hesap kartý üzerinden çýkartýlan bu sanal kartlarý kabul etmiyor , hem banka hemde eseleratele mailleþtim problem çözülmedi bende 2.yöntemi kullanýp paypalden bir hesap açtým ve armaðan beyin adýna kayýtlý olan maile gerekli ücreti gönderdim , ertesi gün bana maille aktivasyon kodumu gönderdiler , 2 dolar filan fazla ödüyorsunuz komisyon olaylarý iþin içine girdiðinden haberiniz olsun , almak isteyipte alamayan arkadaþlar bu þekildede deneyebilirler...bir sonraki sürüm nezaman çýkacak bu arada yaw

1-yazı karekterlerin çok bozuk birşey anlamak çok zor
2-yeni versiyonuda hepimiz bekliyoruz.
3-sanal kart olayı nedir daha detaylı anlatırmısın

oyunda da öyle rütbelermi var :S ben hiç farketmedim :S  hiç vassal olmadım belkide o yüzdendir :S

manoj55 svadian kralı olamazsın bu mümkün değil :smile:

Moderatore veya direk Armağan Bey ile görüş sorununu çözeceklerdir :wink: Armağan beyin kullanıcı adı : armagan (çok karışık biliyorum ama ezberlemek zorundasın)

Paralı askerken rütben sürekli artıyor (kral görev verince falan).

yeni bi karakter açıp kergitlerde paralı asker oldum ama bana verilen rütbe falan göremedim siz nerden bakıyosunuz rütbenizin ne olduğuna  (versiyon 1.011)

Back
Top Bottom