Praven şehirini kuşatmaya gidiyorum kuşatmaya başlayınca şehirin yarsı gömülü oluyor askerlerim oldukları yeerde duruyor neden oluyor bu bilgisayardan nasıl resim koyacağımı söylerseniz göstericem
O bendede oldu.Bende anlamadım yarısı gömülü adamlar surda surun yarısı toprak vs vs.Umarım düzeltilmiştir yeni patchde.Oyundayken o sırada ctrl+ınsert ya da print screen tuşuna bas.İlkini yaparsan warband screenshots'a kaydeder.2.sini yaparsan printi açıp oraya yapıştırman gerek.Sonrada tinypic ya da benzeri bir siteye upload edip ordaki forums linkini buraya koyman yeterli olur.
bunun bende oldugunu hatirliyorum ama almıştım hücumdedim saldirdi adamlar benim durmadılar yani direk allah ne verdiyse saldirdi hatta alması daha kolay olmuştu surlar aşagıda oldugundan
hay dilimi eşşek arısı soksun hemi aynısı bana oldu ama benimkini haritalari lfan degişti litus mod gibi oldu native nasıl düzeltebilirim baska modlarda normal harita war nasıl düzeltebilecegimi anlatacak warmi
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.