Ne Zaman Çikicak Bu OYUN :D

Users who are viewing this thread

Ondorax

Recruit
:D yav of daha betasi bukadar sahane olan bi oyunun full sürümünü düsünemiorum peki bu harika oyun ne zaman full sürüm olarak ortaya çikacak,belli bi tarih verebilirmisiniz?

Yaw býrak tam sürümünü yeni sürümde neler olacak, ne zaman çýkacak deli gibi merak ediyorum :wink:

zerck said:
PeNTiuM4x4 said:
oyunu satýn alma olayýnda kredi kartý olmasý kötü olmuþ. benim gibi kart sahibi olmayanlar alamýyor.
paypal ile al

Ya beyler birinz bana bu paypal olayýný anlatabilirmi? nasý kullancam kredi kartý olmadan?
Gittim üye oldum. Para koymak için yine kredi kartý gerekio. Þu konuyu açýklýða kavuþturursanýz sevinirim.

Iyi ama simdi satin almak daha mantikli degil mi? Su an fiyat nedir bilmiyorum ama varolan surumu satin alirsan daha sonraki surumler icin odeme yapman gerekmiyor.

Ama son surum cikinca destek olsun diye onu da alcam dersen o ayri tabi..

Bu arada cikis tarihi belli degil. Kisisel fikrim, 1 seneden once cikmayacagi..

bence de 1 yıldan önce çıkmaz ama çıkınca da öyle çok muhteşem olacağını sanmıyorum.bundan ne kadar farklı olabilir ki?
savaş savaş nereye kadar?oyuna kale kuşatması ve/veya toprak sahibi olma özellikleri eklenmeden çok bi değişiklik yapılmış olmaz!

Batur Kaan said:
bence de 1 yıldan önce çıkmaz ama çıkınca da öyle çok muhteşem olacağını sanmıyorum.bundan ne kadar farklı olabilir ki?
savaş savaş nereye kadar?oyuna kale kuşatması ve/veya toprak sahibi olma özellikleri eklenmeden çok bi değişiklik yapılmış olmaz!

Konu donup dolasip onceliklere gelecektir.

Bahsettigin oneriler "Suggestions" bolumunde onlarca kez dillendirilmis olsa da gelistirme ekibi tarafindan "Tamam" denilen gormedim daha. Zaten Armagan'in (
respect2my.gif
) oneriler konusunda o bolumde soyledikleri "Tamam" yanitinin cok *** verilmeyecegini isaret ediyor.

Esas nokta, son surumde nasil bir oyun gormek istedigi ile ilgili sanirim. Kale sahibi olmanin ya da kale isgal edebilmenin -cok istenmesine ragmen- anlamsiz olacagi bir senaryo dusunuyor da olabilirler. Dolayisi ile onerilerimizin cok buyuk bir kismi son surum yaklastikca anlamsizlasabilir, gecerliligini yitirebilir.

Bu demek degildir ki "onerilerimizi kendimize saklayalim". Guzel onerilere bence her zaman herkes ihtiyac duyar. (Mesela savas alani kenarlarinda karakterin yoluna devam edebilmesi ama kameranin sabit kalmasi onerisi gibi oneriler bence cok akillicaydi) Soylemeye calistigim tek sey, oyunun son halinin simdiki versiyondan tamamen farkli olma ihtimalinin var oldugudur. Ayni sekilde hissedebilecegimiz hicbir farklilik bulunmamasi da bir olsasilik tabii...

Back
Top Bottom