NE YAPACAM ŞİMDİ

Users who are viewing this thread

Ne bu yhaa sarranid nerde haaa bu mount and blade tamam tamam bence hiç uğraşma aç hileyi tek tek aranı düzelt ama asla para ve asker basma fazladan hak gçmesin hepsi ile aranı düzettikden sonra kapat hileyi...:D

Oyundaki ilişkiler devamlı 0 olmaya çalışır. Yani + ise devamlı iyilik yapmadığında zamanla düşer ve 0 olur. Aynı şekilde ilişkin - ise devamlı kötülük yapmadığın sürece artar ve 0 olur. Kısacası, bir süre etliye sütlüye karışmadan beklersen ilişkiler 0 olur. Sonrası sana kalmış.

Haa, dersen ki ben bekleyemem, illa bişeyler yapmam lazım. O zaman şunları dene:

önce lord'lara yakalanmadan şehir şehir dolaşıp hanlara gir. Yardım isteyen köylüleri bulup köylerini haydutlardan kurtar. Sonra alabiliyorsan köy yaşlıları ve şehrin lonca liderinden görev al bol bol yap. Bunlar krallıkla aranı azar azar yükseltir. Sonra lord'larla olan ilişkilerine bak. Aran iyi olan lord'lara gidip görev iste. Onun görevlerini de yap.

Alhedras said:
Oyundaki ilişkiler devamlı 0 olmaya çalışır. Yani + ise devamlı iyilik yapmadığında zamanla düşer ve 0 olur. Aynı şekilde ilişkin - ise devamlı kötülük yapmadığın sürece artar ve 0 olur. Kısacası, bir süre etliye sütlüye karışmadan beklersen ilişkiler 0 olur. Sonrası sana kalmış.

Haa, dersen ki ben bekleyemem, illa bişeyler yapmam lazım. O zaman şunları dene:

önce lord'lara yakalanmadan şehir şehir dolaşıp hanlara gir. Yardım isteyen köylüleri bulup köylerini haydutlardan kurtar. Sonra alabiliyorsan köy yaşlıları ve şehrin lonca liderinden görev al bol bol yap. Bunlar krallıkla aranı azar azar yükseltir. Sonra lord'larla olan ilişkilerine bak. Aran iyi olan lord'lara gidip görev iste. Onun görevlerini de yap.

Bence de bu kardeşimin dediğini yap çünkü bu şekilde parada kazanırsın...:D

valla bi hana girdim . veluca lordu kastor ile işbirliği yaptım.harita rengi gri olan nord asileri krallığım ,  kan kırmızı rodok asileri krallığı oldu . şimdi rodok kalelerini ele geçiriyorum. 1 kale ve 1 şehirleri kaldı. veluca yı alınca kastora verdim. boştaki köyleride vereyim dedim birini zorla bana verdi. karşılaştığım rodok lordlarından bir kaçını yanımıza çektik. baya değişik şeyler oluyor. önerilerinizi beklerim. yorum yazan arkadaşlara teşekkürler.

torulbeg said:
valla bi hana girdim . veluca lordu kastor ile işbirliği yaptım.harita rengi gri olan nord asileri krallığım ,  kan kırmızı rodok asileri krallığı oldu . şimdi rodok kalelerini ele geçiriyorum. 1 kale ve 1 şehirleri kaldı. veluca yı alınca kastora verdim. boştaki köyleride vereyim dedim birini zorla bana verdi. karşılaştığım rodok lordlarından bir kaçını yanımıza çektik. baya değişik şeyler oluyor. önerilerinizi beklerim. yorum yazan arkadaşlara teşekkürler.

Sen aranı düzeltmiyorsun, Rodok tahtında gözü olan birine yardım ediyorsun  :mrgreen: Bütün Rodok'u ele geçirince bitecek o görev  :mrgreen:

Öneri olarak da yanına çektiğin lordlara da kale vs. ver ki aran bozulmasın  :mrgreen:

Önüne gelene pat küt dalarsan sonu bu olur :D . Bence hic uğraşma aç yeni bi oyun oyna . Illa devam edicem diyorsan köylülere yardım et, lonca başkanından görev al . Sonrasi gelir zaten

istediğin bi krallık seç ve bütün köyleriyle şehirlerindeki görevleri yap para kazan sonra bi kaleye git kaledeki lorda barışmak istiyorumde ver parayı barış sonra o ülkeye lord olmaya çalış ve olduktan sonra katıldığın ülkenin savaş durumuna göre  diğer ülkelerle aran düzelir. lordlarlada aran kötüyse kendi ülkendekilerin görevlerini yap  karşı ülkelerdekilerlede savaştan sonra esir alma hem onurun hemde lordla aran düzelir...

Edit: bu arada swadia ile aranbozuk değil sanırım git onlara katıl da diğer kırallıklarla aran düzelsin :)

Back
Top Bottom