Clavatum
Recruit

Hepinize selam arkadaşlar. M&B'yi uzun zamandır oynuyorum, tabi eski sürümlerini. 1.011'i oynuyorum şimdi gerçekten çok güzel bir oyun olmuş. Yakında Warband'ıda alacağım. Püf noktalarıda öğrenerek 25. seviyeye kadar geldim. 120'ye yakın askerim, 5 tane esirim var. (Hepside Svadya Krallığı'nın efendileri.) Dhirim Şehri, Ribelet Kalesi ve Ribelet Köyü kontrolüm altında. Şuanda Suno Şehrinin efendisiyle (orayıda ben fethettim fakat kral başkasına verdi
) ilişkim 49 gibi bişey, arkadaşça yazıyor. Kral'ında görevlerini falan yapıyorum. Şimdi herşey iyi güzel Svadya'nın çok az toprağı kaldı her yeri aldım. Bundan sonra ne yapabilirim, yani kralla ilişkimim ilerleyim yoksa efendilerle mi? Bağlılık yeminim var bozayım mı? Birde ben kendim krallığımı kurmak istiyorum fakat yama gerekiyormuş. Ben %98 türkçe yamayla oynuyorum. Eğer krallık kurma yamasını yüklersem bozulur mu? Ve krallık yamasını yükledim diyelim nasıl krallığımı kuracağım? Birde Warband'ın türkçe yaması var değil mi? Biraz çok sordum ama mazur görün. Sağolun şimdiden.