Oyuna yeniden başlayacağım.Ama ilk oynadığımda ... kafilesi(Kervan ya da ticaretti hatırlamıyorum) yarat diye bir seçenek vardı kampta.Ona basınca haritada araç gibi görünüyor.Bu ne işe yarar.
yük arabaları ile çember oluşturuluyor bu arada piyadeler ve nişancılar o çemberin içinde oluyor düşman süvarileri askerlerine yaklaşamıyor
birde karşındaki aynı şeyi yaparsa şahsen ben space basıp yükarabası çemberinin içine zıplıyorum ve onları öldürüyorum karşındaki NPC lerinde arabaların üstünden atıyla atlaması strateji ve dövüş yapay zekasına bağlı oke?
Zevkli birşey. Ayrıca büyük düşman gruplarına karşı taktiksel bakımdan kullanılabilecek en büyük şey. Bu sayede süvariler size kolayca saldıramıyor ve nişancılarınız korunuyor. Düşman sizi öldürmeye çalışırken siz onları öldürmüş oluyorsunuz.
Ben orayı edit mode ile değiştirdim çok güzel oldu
Edit Mode Yaptıktan Sonraki Taktiğim şuydu:
Önce 10 tane süveriyi düşmanın üzerine sürdüm. Bu onları tuttu. Sonra Etraflarnı ful çit yaptım tak tak vurdum
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.