NC 17 Belgium and the Netherlands

Users who are viewing this thread

Okay nerds, om jullie toch de indruk te geven dat ik iets doe voor BeNe dit jaar nog een postje.Ik heb als cocaptains gekozen voor Kane en Ceasar. Zal even kort uitleggen waarom.

Ik weet dat er wat verhitte discussies zijn geweest de afgelopen weken tussen een aantal van ons en Ceasar, maar de afgelopen twee jaar heb ik al veel met hem samengewerkt voor BeNe. En ik vind dat hij het vorig jaar als Cpt ook uitstekend heeft gedaan.
We weten allemaal dat hij soms een beetje temperamentvol kan zijn en ook zeker zijn mening heeft en zegt, maar diep vanbinnen is hij een zachte knuffelbeer die jullie (bijna) allemaal graag ziet en hij heeft al veel ervaring met afgelopen NCs. Daarnaast heb ik als captain veel aan zijn advies en vertrouw ik hem.

Kane is de afgelopen jaren best een goeie buddy geworden, en hij is ook een voortreffelijk speler. Hij is waarschijnlijk actiever dan Ceasar of ikzelf, en zou dus trainingen regelen en organiseren. Daarnaast heeft hij volgens mij de maturiteit om cocpt te zijn en hij is zonder twijfel een dedicated speler. We weten hoe tryhard hij soms kan zijn.

Ciiges zal het draadje blijven onderhouden en de gebruikelijke memes etc posten als motivatie.

Dit gezegd zijnde, die titels maken toch niet heel veel uit. Het gaat er eerder over dat wij het laatste woord hebben als er een probleem is, dat wij trainingen/matches regelen en spelers verzamelen.We hebben ondertussen ook al een steamgroup, iedereen zou er in moeten zitten of een invite hebben. Anders vraag je het maar aan een van ons.
De whatsapp kent iedereen wel, als er iemand is die daar nog niet inzit en erbij wil, effe Broomstick vragen.
Een ts hebben we nog niet denk ik. Maar daar wordt aan gewerkt.

Ik denk dat we binnen dit en een tweetal weken wel eens zullen samenkomen voor een match.

kusjes en knuffels
Ironfist out
 
Back
Top Bottom