NC 17 Belgium and the Netherlands

Users who are viewing this thread

AssassinViolet said:
captain ironfist wat is het plan.
Sorry boys, ik heb het nogal druk atm... Gelukkig is NC nog even weg en hebben we nog genoeg tijd. :smile:

Ik meen begrepen te hebben dat jullie ondertussen al wat trainings etc aan het doen zijn. Blijf dat zeker verder doen.
Over cocpts en whatnot moet ik nog even nadenken, maar dat zal ook wel duidelijk worden.
Als laatste, als jullie nog Belgen of Nederlanders kennen die niets weten over NC of die nog niet weten dat we hier een draadje hebben, stuur ze zeker deze kant op, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Er zijn nog een aantal dingen die ik wil verduidelijken en waarbij ik jullie mening nodig heb, maar die post ik waarschijnlijk later op de avond!


xoxoxoxo

rule_with_an_iron_fist.jpg
 
VOTES ZIJN OVER. DIT IS DE STAND


LeRoux (10) =Tallie, Sjtaf, Watly, Surkan, Keller, Caius, C, Kane, Infinity, Remco.
Remco (6) =MaHud, LeRoux, Golradir, Broom, Sharky, Gadric.
Kane (1) =Ceasar

LeRoux is cpt 2017, gefeliciteerd en ook goed geprobeerd naar Remkoe en Kane.

Klaas kan hieronder vervolgens zijn plannen zetten, dan zet ik dit in de OP.

Op naar een ander jaar heren!
 
Alright nerds,


Ik zal dit weekend even op steam praten met de mensen die ik graag als cocpt zou hebben, dus daar krijgen jullie later meer informatie over.

Zoals ik in men vorige post zei zijn er een aantal zaken waar ik graag jullie mening over zou hebben:

-Doen we een tryhard team of zetten we geen cap op de classes en spelen we gewoon met iedereen die mee wilt doen?
Ik vind dit zelf een moeilijke vraag. Ergens heb ik het gevoel dat als we echt spelen om 1ste te worden dat een full A team + subs beter zou zijn. Langs de andere kant vind ik dat NC nog steeds draait rond het samenbrengen van mensen en een zeer belangrijke algemene chill/fun factor. Misschien vind ik die zelfs belangrijker dan het echt goed doen. Je kan het immers niet goed doen zonder teamspirit en teamwork, en die twee zijn veel makkelijker te bereiken als iedereen zich goed voelt, wat dan weer makkelijker te bereiken is als iedereen mag meedoen zonder restrictions en we de dingen niet te tryhard aanpakken.
Wat denken jullie hiervan?

-General Attitude
2015 was ons eerste echt succesvolle jaar, en ik vond het toen zelf heel erg aangenaam. Iedereen deed heel hard zijn best maar we waren wel echt een team. We hadden niets te bewijzen en dus ook niets te verliezen en speelden gewoon Warband met zen allen, of het nou goed of slecht ging.
In 2016 vond ik het anders. De algemene sfeer leek me meer tryhard en minder gewoon chill samen gamen. Dat vond ik zelf heel erg jammer. Die attitudeshift is voor mij ook 1 van de redenen waarom ik niet zo involved was in 2016. Het was me gewoon iets teveel epeen en tryhard.
Was er naast mij nog iemand die dit gevoel had, en hoe denken jullie dat we dit moeten aanpakken?

-Regels en afspraken en **** die ik eigenlijk niet meer zou moeten zeggen maar ik doe het toch
Niemand behalve ikzelf of cocpts post in official threads die er toe doen. Bant erop los in de threads die daarvoor dienen, maar als er enige discussie is over de legitimiteit van BeNe of er is ruzie/drama met wie dan ook dat met BeNe te maken heeft, back off. Laat dit aan mezelf en de cocpts over (en eventueel specifieke spelers die hierbij betrokken zijn), maar maak er geen heel ****fest van.
Vriendelijk zijn enzo helpt altijd. Bant je mede BeNe vriendjes niet de grond in tot ze wenen, maar ***** ook niet over elke opmerking die je tegen je krijgt. Een gezonde balans van bant en tryhard enzo.


Last but not least, de afgelopen weken zijn niet makkelijk geweest. Er is al genoeg **** geweest voor heel NC samen, dus laten we dat ook zo houden. Laten we die afgelopen weken over wie Cpt wordt en dergelijke gewoon vergeten en plezier hebben, daar draait NC uiteindelijk om en daarom spelen we nog steeds na al die jaren Warband.


xoxo
IronFist LeRoux Out
 
Back
Top Bottom