[NBA]National Basketball Association (sohbet konusu)

Users who are viewing this thread

Senkron said:
Kobe 37 sayı. Ayrıca Bynum'da ne öyle ribaund ortalaması 17  :shock:
Kobe bir kaç maçtır açıldı geçen sezon play off'da öyle değildi

Pau Gasol ve Dirk Nowitzki adamlarım benim ve Tony Parker vardı :grin:

Gasol mu ? Ha şu yerden kalkmayan adam. Maç başına 2456245 hücum faul yaptırtan :smile: Dirk Nowitzki'yi de yazışına hayran kaldım bu arada :grin:

D-Smart yokki izleyelim :sad: Cnn'de vermiyor doğru düzgün.
Bizde euroleuge ile yetiniyoruz :smile:

Bende de digi varda tv bozuldu tamire verdik birde arkadaş diyordu ben bakmayı unuttum D-Smart aldıktan sonra digi'den nba tv kalktı dedi ama yalan da söylüyor olabilir :grin:
Ertem Şener'den dinlemek istemiyorum ben ya :smile:

Ntv Spor'da bir belgesel vardı öğlen, New York Knicks - Indiana Pacers arasındaki 94-95 dönemi Play-Off maçlarını konu alıyordu. Tabii bir de Reggie Miller'ı.

Reggie Miller, 94 sezonu Play-Off müsabakasında, Pacers'i maçta son 17 saniye kala ve 105-99 Knicks gerisinde mağlubiyete yakın haldeyken, sadece birkaç saniye içerisinde 2 üçlük atarak, "OHA! YUH!" nidalarıyla baş başa bıraktı beni. Maç olmuş-bitmiş ama sanki canlı yayınmış gibi izledim vallahi. Ardından 2 sayılık serbest atış kaçırdı Knicks üstelik. Daha sonra Reggie 2 sayılık faul kazanınca, 105-107 yendiler. Şaka gibi.

Maçtan sonra teknik direktörleri (yanılmıyorsam, başkası da olabilir tabii), en son ne zaman Madison Square Garden'da maç kazandınız dediklerinde, Fransız Devrimi'nden bu yana kazanamıyorduk dediğini söylüyordu. Adamların durum bu haldeyken, böyle bir galibiyet kim bilir nasıl duygu patlaması yaşatmıştır adamlara.

Nba hakikaten bambaşka bir lig.

Yok, ben almayayım. Miami çok saçma adamlarla dolu. Şampiyonluk yüzüğü peşinde koşan ama bir türlü almayı beceremeyen, daha sonra güçlerini birleştirmeye kalkışıp daha da büyük hüsrana uğrayan bir grup oyuncu onlar. Playoff'a çıkamamak daha iyi olsa gerek :grin:

Ben bir el uzattım sen kabul etmedin,sonra niye eziyorlar beni deme :smile:
Biz Miami sahillerinde şampiyonluğu deliler gibi kutlarken sende D-Smarttan izlersin artık beni,Wade'i, Lebron'ı falan...

Back
Top Bottom