Native Expansion

Users who are viewing this thread

Jenexus

Master Knight
İlk olarak size modu tanıtayım!

0.550 versyonunu oynadım ve çok hoşuma gitti!
Yeni zırhlar,silahlar, bir kaç yeni yiyecek var

Özellikle hoşuma giden 3 şey oldu

1.si NPC lerden 4 tanesini güçlendirmişler Artık bizden 4 kişi 200-300 dinar değil en az 14.000 dinar istiyor :grin:

2.si oyuna Kara Şovalyeleri eklemişler 365 gün sonra istilaya geliyorlar. Köylere at, silah satmak için değirmen gibi eklentiler yapılmış kalelerede kara şovalyelerden korunmak için bir black smith adlı eklenti koymuşlar ama bunu pek çözemedim :grin:

3.sü bir kralın yanında savaşınca size savaşlardaki başarınızdan dolayı silahlarla ödüllendiriyor.

Modda daha bir çok özellik eklemişer

İNDİRMEK İÇİN    https://www.mbrepository.com/file.php?cid=10&id=904 bu siteyi kullanabilirsiniz

İngilizce forumda daha detaylı bilgisi var sanıyorum. Ama ben malesef bulamadım :roll:

İngilizcesi iyi olanlar veya olmayanlara bir kaç sorum olacak mod ile ilgili:
Kamp menüsündeki seçeneklerden neler yapılıyor ben bir tek oyunu 365 gün ileri sarmayı başardım.

Black smith ne işe yarıyor[kalelerde]

Krallar bize kraliyet eşyaları veriyor onları kısa yoldan almanın bir yolu yokmu?

Şimdiden Teşekkürler!
Sorularım bu kadardı son olarak mod ile ilgili sorunuz olursa elimden geldiğince yardımcı olurum :wink:

Silinmesini gerek yok, moderatöre bildir tuşunu tıklayarak taşınmasını rica et.

+ Mod'un orjinal konusunu bulabilirsen, Türkçe'ye çevirebilirim yarım saat içinde.

native expansiyonda artı kendi krallığını kurabiliyor npc leri vasal yapabiliyor ve başka krallıklardan kendisine ait toprakları olmayan Lordları ele geçirmiş olduğun kale veya şehirlerden teklif ederek kendinize vasal yapabiliyorsunuz. ve kara şövalyeleride kamp menüsünden istila zamanını iptal edip hemen sizle birlikte başlatabiliyorsunuz.

krallıkların eşya verdiğini bilmiyordum
black smithi ana şehirde yapınca crown die bişey veriyor bir süre sonra
benimde bir sorum olacak spearwall sistemi dio o nedir?

mızraklı askerler silahlarını ileri doğru tuttuğunda savurmasa bile atlara zarar veriyo tıpkı bravehearttaki süvarilerin biçildiği sahne gibi

Back
Top Bottom