Native Expansion Adlı Modu Türkçeleştiyorum[Unofficial]

Users who are viewing this thread

toyslar

Regular
Native Expansionu Herkez Biliyordur Version 0.580 Türkçeleştiriyorum.Başlayanı 10 dk oldu 30 satırı çevirdim.1-2 hafta içinde upload ederim.

Özellikler

Oyun %100 Türkçe Olucak!
Türkçeye Çevrilmesi Çeviriçi Programlarla Değil Benim Tarafımdan Yapılıcak!
Maximum 2 Hafta içinde biticek!

Şaka Zanneden Arkadaşlara Bu Bir Şaka Değildir!

Factions.txt`den bir görüntü

Şuan Bitenler

Factions.csv
İtem Modifiers.csv
party_templates.csv
quests.csv
skills.csv
skins.csv
item_kinds.csv

Kalanlar
game_menus.csv
game_strings.csv
parties.csv
quick_strings.csv
troops.csv
dialogs.csv

İlk Güne Göre Nerdeyse Yarısı Bitti

Şaka falan değildir de native expansion türkçe forumda pek tercih edilen bir mod değil. Keşke fire arrow, SOD gibi modlara yapsaydın türkçeleştirmeyi. Yahut şu an tr forumda yapılmakta olan bir modun çevirisini yapman daha iyi olur. Ha kendim için yapıyorum diyorsan bilemem.

Koyurtang said:
Şaka falan değildir de native expansion türkçe forumda pek tercih edilen bir mod değil. Keşke fire arrow, SOD gibi modlara yapsaydın türkçeleştirmeyi. Yahut şu an tr forumda yapılmakta olan bir modun çevirisini yapman daha iyi olur. Ha kendim için yapıyorum diyorsan bilemem.

Bunu Çevirdikten Sonra Fire Arrow a Başlarım Ama Bi Sorum Var Bilen Arkadaş Varsa Yardım Etsin Ben Bi bölümü çevirdim langues deki tr klasörüne attım ama bi proplem var faction isimleri tam görünmüyo türkçe karakterler gözükmüyo yani acil yardım

'ÅŸ' => 'ş',
'ı' => 'ı',
'ç' => 'ç',
'ÄŸ' => 'ğ',
'ö' => 'ö',
'ü' => 'ü',
'Åz' => 'Ş',
'Ä°' => 'İ',
'Ç' => 'Ç',
'Äz' => 'Ğ',
'Ö' => 'Ö',
'Ãœ' => 'Ü'

Türkçe karakterler yerine bu acayip simgeleri yazacaksın  :smile:

Allah Ellerine Dert Pc ne Lag Vermesin Çalışıyo Yardım Etmek İsteyen Var Mı?Bi Ekip Kuralım Türkçeleştirme Ekibi

Arkadaşlar bilmiyorum başkası keşfettimi ama türkçe yamasındaki factions.csv ye benim çevirdiklerimi kopyalayıp yapıştırdım türkçe karakterler hepsi çıktı.

benden çalan başka yere koyana haram olsun ama alıntı olarak alıp beni gösterirse bin kere helal olsun o kadar

::karalord:: said:
'ÅŸ' => 'ş',
'ı' => 'ı',
'ç' => 'ç',
'ÄŸ' => 'ğ',
'ö' => 'ö',
'ü' => 'ü',
'Åz' => 'Ş',
'Ä°' => 'İ',
'Ç' => 'Ç',
'Äz' => 'Ğ',
'Ö' => 'Ö',
'Ãœ' => 'Ü'

Türkçe karakterler yerine bu acayip simgeleri yazacaksın  :smile:

ehum ehum bir şey değil :razz:

toyslar said:
Arkadaşlar bilmiyorum başkası keşfettimi ama türkçe yamasındaki factions.csv ye benim çevirdiklerimi kopyalayıp yapıştırdım türkçe karakterler hepsi çıktı.

benden çalan başka yere koyana haram olsun ama alıntı olarak alıp beni gösterirse bin kere helal olsun o kadar
dostum sen öl ya

CrusherTR said:
Harbiden ya sen nerden çıktın Haram Helal falan senin yaptığına dair bir link varsa gönder bilelim

Adamın zaten kesin ben buldum diye bir şey sölediğini hatırlamıorm zaten..
o anlık hevesle sadece adam adının duyulması ıcın öle bişi demiş boşuna ortamı germeyelim.. andrew senınde sen öl ya fln demene gerek yoktu.

Back
Top Bottom