Nations' Five-a-Side III - FIN III - Ohi on

Users who are viewing this thread

Olinhan mäkin oikeella puolella.
Nimittäin teidän vastustajilla :grin:D

Myönnän kyllä Ryozu että saatoin vähän metsästää sua varsinkin sen lekan kanssa :grin:
 
Joo olen ollut inactiivinen vähän aikaan mutta aion lähtee noist Wolfpack matseista pois niin saan enemmän aikaa FIN harkkoihin!!
 
CAVETROLL said:
niin saan enemmän aikaa FIN harkkoihin!!
... mihin? Helvetti, pitäiskö niitäkin pitää? :???:

Noh, koitan järkätä jonkin matsin vaikka ens torstaille/sunnuntaille, riippuen siitä milloin turnaus alkaa. Eli jos alkaa ens viikolla niin sitten torstaille, jos seuraavalla niin sunnuntaille. Aikomuksena olis siihen yhdeksän paikkeille järjestää matsit.

Ja tosiaan, jos jollakin on jotakin ideoita iha minkä suhteen vaan, tai haluaisi treenata useammin tai haluaa vaan että sanon että kaikki on ok niin postaus threadiin tai yksityisviestiä.
 
Samaa mieltä ton caven kanssa että muita FIN vastaan vaan.

Sitten noista matseista että kuinka pitkään nää matsit kestää kun mietin vaan tota aikaa että kerkeenkö pelata
jos vasta ysilt alotetaan....
 
Me ei käydä jumankauta mitään lippuja odottamaan. Eikä me mitään taktiikoitakaan tarvita. Käydään vaan päälle. Valmistautumisaika lähelle nollaa ja maksimissaan puoltoista minuuttia per rundi ei ole epärealistinen odote.
 
Ryozu tällänen wink wink et archerina on vähän paha käydä vaan päälle mutta ymmärrän tän sun virheen kun ethän sä oo koskaan osannukkaan ampua.
 
ryozu said:
Käydään vaan päälle. Valmistautumisaika lähelle nollaa
Samaa mieltä!!! ei mitää taktiikoita perkele! antaa vihollisten miettiä täysillä päälle, niin confusataa ne!! Toi taktiikka muuten toimii
moni klaani hioo taktiikoita eikä ne ehdi laittaa crossbowejakaa/archereita asemiin kun myö tullaan päälle
 
Ensimmäiset vastustajat hyppää specciin, kun näkee Caveröllin juoksevan niitä kohti 2h kirves kourassa.
 
Voittoisa tiimi voin sanoa! default win joka matsista, mut mennääs asiaan aion kysyä BritPackilta että voiko ne olla meitä vastas reeni matsissa, jos voi niin Ryzuri soviha toi matsin aika :razz:
 
Vaikuttaa siltä et tää menee armottomaksi perseilyksi. Ei siin, messissä ollaan. Ei treenejä, matsiin saavutaan 5min ennen matsin alkua ja sen alkaessa porukka juoksee Dennorin oppien mukaisesti aika lailla suoraan valtavaan vihollismassaan.

Toimii.
 
Waurio said:
Vaikuttaa siltä et tää menee armottomaksi perseilyksi. Ei siin, messissä ollaan. Ei treenejä, matsiin saavutaan 5min ennen matsin alkua ja sen alkaessa porukka juoksee Dennorin oppien mukaisesti aika lailla suoraan valtavaan vihollismassaan.

Toimii.
Älä pelkää kyllä sie miun kainalossa voit roikkua kun hyökätään!
 
Back
Top Bottom