Şuanda Vlandiya lorduyum ama kimseyle savaş halinde değiliz ve imparatorluğa savaş açmak istiyorum bunun bir yolu var mı ? İmparatoru savaş açmaya ikna etmek yada başka bir yol.
Evet biz düşman değiliz diyor ben bir şey daha diyorum şimdi hatırlayamadım sonra özür dileyip ayrılıyorum .Savaşı diplomasi kısmından 300 nüfuz vererek deniyim dedim 1 gün geçmeden barış yaptılar.Kral olmadan savaş ilan etmenin yolu yokmu oyunda.
Köy yağmalamak ve o ülkenin köylüsüne, kervanına saldırmak çözüm olabilir. Ayrıca diplomacy fixes moduna da göz atabilirsin. Savaş, barış süresinden tut harcanan nüfuza kadar ayarlama yapmana olanak sağlıyor
Köy yağmalamak ve o ülkenin köylüsüne, kervanına saldırmak çözüm olabilir. Ayrıca diplomacy fixes moduna da göz atabilirsin. Savaş, barış süresinden tut harcanan nüfuza kadar ayarlama yapmana olanak sağlıyor
Sanırım yüklediğiniz modu detaylı incelememişsiniz. Minimum savaş süresini ayarlarsanız, savaşa başladıktan bir gün sonra barış yapmayacaklardır. Savaş ve barış için harcanacak nüfuz miktarını değiştirirseniz daha fazla başınızın ağrıyacağını sanmıyorum.
Sanırım yüklediğiniz modu detaylı incelememişsiniz. Minimum savaş süresini ayarlarsanız, savaşa başladıktan bir gün sonra barış yapmayacaklardır. Savaş ve barış için harcanacak nüfuz miktarını değiştirirseniz daha fazla başınızın ağrıyacağını sanmıyorum.
Şimdi fark ettim bu ayarları modun eklediğini kusura balmayın ama şimdide mod ayarlarından savaş maliyetini 100 yapmama rağmen 325 nüfuz maliyeti ve orjinal ayarlarında minimum savaş süresi zaten 10 günmüş mod sanırım tam çalışmıyor bi silip tekrar kuracağım belki sıkıntı çözülür.
Krallığa bağlı bir lordsan tek yolu 1.4.1 de krallık menüsünden diplomaside x krallığına savaş açılmalı diye bir oylama başlatabilirsin çoğunluk kabul ederse savaş açarlar ama savaş barış çok patates şuan üç oyun günü icin de 10 kez savaş açıp barış yapabiliyon mesela betada kralın hiç bir hükmü yok lordlar ne derse o adamlar beni kalabalık yakalarsa 100 k 300k artık bedeli neyse verip kralliklarimiz barış yapsın diyorum saniyesinde tekrar savaş aç diye oylama başlatıyorlar ve ben kralım oyum en ağır seçimi dahi yapsam %8
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.