Kral Yaroglek Banned Apr 9, 2014 #1 İdam edilemiyorum Nasıl olacak? Yakalanınca sadece hapse atıyorlar.Bir Rus senaryosunda var o da işkence ettikten sonra asıyorlar o kadar.
İdam edilemiyorum Nasıl olacak? Yakalanınca sadece hapse atıyorlar.Bir Rus senaryosunda var o da işkence ettikten sonra asıyorlar o kadar.
ygt.arsln Recruit Apr 9, 2014 #2 Kuşatma sırasında Şehir suyunu zehirlerken yakalanıp üstüne gelen muhafızları öldüremezsen seni idam ediyorlar
Kuşatma sırasında Şehir suyunu zehirlerken yakalanıp üstüne gelen muhafızları öldüremezsen seni idam ediyorlar
tlgklz Grandmaster Knight Steam Old Guard Apr 9, 2014 #3 ygt.arsln said: Kuşatma sırasında Şehir suyunu zehirlerken yakalanıp üstüne gelen muhafızları öldüremezsen seni idam ediyorlar Click to expand... +1. Birde Rus Senaryosu dışında başka bir senaryoda da idam ediliyorsun. Ama Hatırlamıyorum.
ygt.arsln said: Kuşatma sırasında Şehir suyunu zehirlerken yakalanıp üstüne gelen muhafızları öldüremezsen seni idam ediyorlar Click to expand... +1. Birde Rus Senaryosu dışında başka bir senaryoda da idam ediliyorsun. Ama Hatırlamıyorum.
Kral Yaroglek Banned Apr 9, 2014 #4 Kaçamıyorum suyu zehirledikten sonra ama yine de hapse atıyorlar asmıyorlar.
GT_OsmanPaşa Apr 10, 2014 #5 ygt.arsln said: Kuşatma sırasında Şehir suyunu zehirlerken yakalanıp üstüne gelen muhafızları öldüremezsen seni idam ediyorlar Click to expand... Böyle bir şey oldugunu bilmiyordum nasıl yani oyun bitiyor mu o zaman ?
ygt.arsln said: Kuşatma sırasında Şehir suyunu zehirlerken yakalanıp üstüne gelen muhafızları öldüremezsen seni idam ediyorlar Click to expand... Böyle bir şey oldugunu bilmiyordum nasıl yani oyun bitiyor mu o zaman ?
Hazar Kağan Banned Apr 14, 2014 #6 KARA GÜRZ yolundan geç yani tüm görevleri yap idam ediyo namusuz ruslar
~Mikail Count Old Guard Apr 14, 2014 #8 Bildiğim kadarıyla normal oynayışta idam edilmek yok.Senaryolarda oluyor diye biliyorum.
Hazar Kağan Banned Apr 15, 2014 #10 ~Mikail said: Bildiğim kadarıyla normal oynayışta idam edilmek yok.Senaryolarda oluyor diye biliyorum. Click to expand... Zaten senaryoya göre konuşuyorum. ..
~Mikail said: Bildiğim kadarıyla normal oynayışta idam edilmek yok.Senaryolarda oluyor diye biliyorum. Click to expand... Zaten senaryoya göre konuşuyorum. ..