Napolyon Savaşları Ligi Türkiye Ligi - [NWL-TR] [1.Sezon-Winter Season]

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Gatts said:
ee, ilk maçı ne zaman yapıyoruz? zaman kaybetmeden başlarsak sevinirim.

Türk Alaylarının daha iyi hazırlanması maksadıyla başvuruları 3 gün süre daha uzattık, ve aynı zamanda 18 Aralık 2016 tarihinde saat 18.00 gibi bütün katılımcı Alayların yönetim kurullarını hep bir arada toplayarak bir genel konuşmamız olacaktır, ve sonrasında Ligimiz başlayacaktır bu konuşma içerikleri ;

  • Kurallar hakkında bilgilendirme
  • Hakem seçimleri hakkında bilgilendirme
  • Hafta ve fikstür konusu hususunda bilgilendirme
  • Bahis ve Lige aykırı olabilecek konular hakkında konuşma
  • Türk Alaylarıyla genel olarak Lig hakkında istişareler

Ve aynı zamanda o zamana kadar Grup ve takımların rakipleri belli olacak, o esnada yönetimler birbirleriyle istişare yaparak anlaşabilirler, ilk hafta bunun hazırlığını yapacağız, merak etmeyin hep birlikte bir düzensel açıdan eğleneceğiz..

+ İlk 2.Hafta tamamlandıktan sonra yılbaşı haftasından ötürü, 1 Hafta ara verilme imkanı var, ve aynı zamanda oyuncuların aktiflik düzeyinin eğitim-öğretim hayatını etkilememesi için daha rahat katılım olması için böyle düşündüm, umarım düşüncemi doğru bulursunuz arkadaşlar.

18 Aralık 2016 tarihinde 19.00'da bütün katılımcı alayların yönetim kadrosu ile hep birlikte bu Lige start vereceğiz!
 
Gatts said:
Tamam da lig değil mi bu? şu final maçları ne alaka. onu çözemedim?

NWL dediğine bakma şampiyonlar ligi yapmış adam  :grin:

fft226_mf5561269.Jpeg
 
Şu durum neticesinde olan bildirimlerin bir doğruluğu yoktur, haftaları uzatmama adına çeyrek ve yarı final yapıp final ile sonlandırırsak kısa sürede bitebilir 2 gruba çevireceğim, bu konuyla ilgili görüş ve öneri konusunda daha detaylı fikir verebilirsiniz, ama tek halde uzun sürebilir 7-8 belki 10 hafta yani, grup sistemi daha pratik çünkü insanların sınavları başlıyor, belli olmaz ama pazar günü olacak toplantıda bu konuları değineceğiz, o sırada daha iyi fikir alışverişi yapabiliriz bence :smile:
 
Değerli NSTL Takipçilerimiz,

Bu pazar günü 18.12.2016 tarihinde saat 18.00'da bir toplantı gerçekleşecektir, katılımcı Alayların yönetim kadrolarıyla birlikte gelmeleri gerçekten iyi olur, toplantının amacı ve içeriğiyle ilgili başlıklar üstte ki bir yorumda belirtilmiştir. Ve mutlaka gelinmesi gerekmektedir.

Teşekkürler
 
Toplantı bu akşam 18.00'da olacaktır! Lig'e önem verecek olan arkadaşların katılımları gerekmektedir.. Yönetim kadronuz ile 15-20 dk bir toplantı olacaktır. Gelmeyenlerle ilgili sonradan özel olarak hiç bir şekilde bir bilgi paylaşımında bulunulmayacaktır.

Hakem listesi dolmuştur ; UguroBi hakem listesinde, yedek listeye eklenmiştir..

Normal hakem ile yedek arasında fark yoktur, her ikiside hakemdir.
 
Cuma günü olacak 67.Alay e 96.Alay müsabakası için savaş 4-1 96.Alay önde başlayacaktır..

Hakem Grozny olacak sanırım ikinci bir başvuru formu doldurup güncellenirse harika olur.
 
Öncelikle tekrardan hayırlı olsun, böyle bir ligi insanlara kazandırdığınız için değerli Mareşal General Sheperd ve ekibine teşekkür ederim.Ligin adı da güzel olmuş nstl kısaltması da çok hoş cidden ve şaşırdım bu duruma da çünkü ben saygıdeğer, entelektüel Sheperd'dan aşağıdaki spoilerda ki gibi bir şeyler beklerdim;

umarım 2. 3. sezonlarını da görürüz bu ligin, tekrardan teşekkürler
saygılarımla
:grin:
 
C0molokko said:
Öncelikle tekrardan hayırlı olsun, böyle bir ligi insanlara kazandırdığınız için değerli Mareşal General Sheperd ve ekibine teşekkür ederim.Ligin adı da güzel olmuş nstl kısaltması da çok hoş cidden ve şaşırdım bu duruma da çünkü ben saygıdeğer, entelektüel Sheperd'dan aşağıdaki spoilerda ki gibi bir şeyler beklerdim;

umarım 2. 3. sezonlarını da görürüz bu ligin, tekrardan teşekkürler
saygılarımla
:grin:


1. sezon kazasız belasız bitsinde 2 3 nw ölmezse yapılır zaten
 
Öncelikle olabildiği sürece profesyonel bir şekilde yapmaya çalışıyoruz, Türk Alayları içerisinde kesinlikle olabilecek bir sorumsuzluk ve ciddiyetsiz olan bazı topluluklar var, kuralların Türkçe halini bir şekilde paylaştık, bizler bile bazen hakemler olarak kurallarda şaşırdığımız yanlar olduğu oluyor, ve o yüzden asistan hakem seçilmesini istedik, 2. ve 3. lig ile ilgili bazı şeyleri şimdiden söylemek biraz erken, zaman her şeyi gösterir.

2016-2017 Türkiye Napolyon Savaşları En İyi 1.Alay
2016-2017 Türkiye Napolyon Savaşları En İyi 2.Alay
2016-2017 Türkiye Napolyon Savaşları En İyi 3.Alay

olarak doğrudan belirteceğiz..Ve aynı zamanda, Lig için daha iyi bir hale getirmek için tatil günleri ve oyuncuların istedikleri zamana denk getirmesini istiyoruz, topluluklar için en rahat olması için elimizden geleni yapmaktayız..

88.Alay'ın Twitch desteği bir şekilde konu ile açıldı fakat tekrar bazı sebeplerden ötürü kapatılması ve fikirden vazgeçilmesi biraz hayal kırıklığına uğrattı, hiç sorun değil NWL Turkey ismi altında yeni bir Twitch kanalı açtık fakat ne kadar aktif bir şekilde yayın hayatına geçilir, orasını bilemeyiz, doğrudan oyuncuların kendi aralarında Video çekmeler ve YouTube üzerinden paylaşım yapmalarını tercih ve tavsiye ediyoruz..

1 Yedek Hakem alımı yapılacaktır, hakem başvurularını doğrudan Ana Konu üzerinden görüntüleyebilir ve inceleme yapabilirsiniz..



Geçtiğimiz günler, 162.Alay ile 67.Alay arasında olan savaşta hakemlik vazifesini yürütmesi gereken "Grozny" bazı kişisel sebeplerinden ötürü gelmeme durumuyla karşı karşıya kalma halinde, "Wüstenfuchs" Başhakem ve "General Shepherd" yardımcı asistan hakem olarak atamıştık, fakat her iki alayın etkisi altında aşırı şekilde abarttıkları troll ve benzeri hareketlerden ötürü savaş 08.01.2017 tarihinde 20.30 gibi yapılacaktı. Velhasıl mesele, doğrudan hiç bir şekilde katılımın sergilenmemesi ve tartışma gibi bazı konular olduğu ve ciddiye alınmama gibi durumu olduğu için, bazı sorunlar yaşamak mecburiyetinde kaldık, fakat bunların hiç bir şekilde bir önemi yoktur.. Kendileri için en iyisi doğrudan başlamış oldukları etkinliğe bu kadar kısa sürede bıraktıkları için tebrik ederim, ve aynı zamanda hiç bir şekilde "Klan hakemliği" olarak vazife yapmayacağımı belirtmek istiyorum..

162.Alay ve 67.Alay'a başarılar dilerim.
 
Oyun içi adınız: Hadrianus
Alayınız: Yok
Steam Linki:  http://steamcommunity.com/id/78945612589
Admin tecrübeleriniz, varsa referanslar: 32. Alay (2015-2017)
 
Napolyon Savaşları Türk Ligi, 2016-2017 sonuçları yayınlanmıştır, her 3 topluluğu tebrik ederiz.



2016-2017 Türkiye Napolyon Savaşları En İyi 1.Alay
Infanterie-Regiment Nr.88

2016-2017 Türkiye Napolyon Savaşları En İyi 2.Alay
57th Turkish Regiment

2016-2017 Türkiye Napolyon Savaşları En İyi 3.Alay
82nd Bashibazouks People Regiment's

 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom