Napoleonic Wars serial

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

nostomies

Veteran
Terve!

Osaako kukaan kertoa, että mitä pitää tehdä, kun käynnistän tuon Napoleonic Warsin steamistä ja se aina ilmottaa, että minun täytyy kirjottaa se serial kun se peli on käynnistetty. Mutta kun pääsen peliin sisään ei tule mitään mihin se pitää kirjottaa. Sen sijaan tulee steam-ilmoitus missä lukee, että tämä peli tarvitsee sen serial key ja kun se peli kysyy sitä kirjoita se. Ei ole tullut sellaista mihin on voinut sen kirjottaa , mutta on silti voinut pelata. Voiko se kuitenkin haitata pelaamista, jos sitä ei ole mihinkään sitten sen pelin sisässä kirjoittanut?

Kiitos!
 
Tjaa, en osaa nyt sanoa kun itselläni ei ole Steamin Napoleonic Warssia, mutta jos pystyt pelaaman sitä niin en näe, että miten se haittaisi. Tosin, servereiden admit saattaa huomata, jos pelaajalla on jotain häikkää serial koodin kanssa, mutta itse en ole admin tai muutenkaan tekniikka nero, niin en tiedä.
 
Alene said:
Ei sitä tarvitse mihinkään kirjoittaa, ja onhan tuo sinulla jo tälläkin palvelimella ylhäällä kun olet sen rekisteröinytkin.

Kiitos tiedosta. Arvelutti vähän että eihän vaan haittaa pelaamista jos sitä ei ole mihinkään laittanut. :smile:
 
Tämä sama juttuhan on tapahtunut minullakin muidenkin steamin pelien kanssa enkä ole minkäänlaisia ongelmia tähän mennessä ainakaan havainnut.
 
demon xd said:
Tämä sama juttuhan on tapahtunut minullakin muidenkin steamin pelien kanssa enkä ole minkäänlaisia ongelmia tähän mennessä ainakaan havainnut.

Juu, kiitos tiedosta. :smile:
 
Niinkuin on jo tuossa mainittukkin Steam ilmottaa tätä aika monen pelin kanssa. Sit jos jotakin oikeasti jossain pelissä vaaditaan niin kyllä se herjaa siitä ja antaa paikan johon kirjottaa vaaditut tiedot.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom