Napoleonic Wars clan

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Gojkov

Recruit
Pozdrav svima,
nisam bio mnogo akitvan na ovom forumu već na FSE. Nekolicina nas (Srba) je rešilo da napravi srpski puk/regiment/klan u Mount & Blade: Napoleonic Wars. Pre nego što bilo šta krenemo, hteli smo da prvo vidimo koliko naših ljudi uopšte igra NW i da li je iko voljan da se konačno organizujemo i napravimo jedan naš klan.

Znam da su postojali Župani ali to nije to (neki od nas su bivši članovi), naime nije onako kako mi zamišljamo da bi to trebalo da izgleda. Elem, ima nas otprilike oko 6 i većina nas je igrala samo u stranim pukovima/klanovima u NW... zato opet ponavljam da nam je želja da se konačno skupimo sa našim ljudima i stvorimu jednu novu zajednicu koja bi igrala sve i svašta ali svakako bi prioritet bio NW.

Toliko od mene za sada, slobodno postavljate pitanja i ako ste zainteresovani, zamoliću vas da me dodate na steamu ili mi date ovde svoj steam nickname (moj steam je: Gojkov).

Sve najbolje,
Gojkov.
 
Ja bi voleo da vam se pridruzim, ali sada zivim u Kanadi, tako da ako igram sa vama, imacu veoma visok ping :sad:
Ali u svakom slucaju, voleo bi da vas vidim in-game.
 
Ako ovo uzme jeka..

Hmmm.....ah da, stara vremena
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,210549.msg5014219.html#msg5014219

Ja sam bio vođa ovoga, nažalost propala je ideja jer u to vrijeme malo je ko naš igrao ovo. Balkanci uvijek samo ako može crack hahaha :grin:

Naravno još uvijek ja imam sve grafike iz topica, stare su vjerovatno izbrisane sa servera na kojima su bile uploadovane...

Bio bi voljan uzeti to vođstvo, ali mali bi to puk i dalje bio...jedino kada bi se baš formiralo profesionalno, pa čak i da bude 15-20 ljudi, ali da su svi aktivni i voljni prisustvovati i dati sve od sebe uvijek, mogli bi biti poprilično profesionalan puk...

I da, za vođstvo, ja sam iskusan što se tiče oficirskog posla, dobro iskusan... Bio oficir u mnogo pukova (uključujući elitni ruski 41. Sibirski puk, gdje sam bio major) tako da znam voditi puk u bitku, itekako..

Ako-ako.....vidjet ćemo šta će bit od ove teme...
 
Pošto nije bilo nikakvog odziva sa ove strane ja nisam ni obaveštavao o stvarima koje su se dogodile. 1i Srpski pešadijski puk je več oformljen i odavno aktivan. Imali smo nedelju dana da testiramo svakog člana i nakon toga smo glasali za to ko će biti vođa. Uostalom, nema potrebe da pričam previše, ovde sve piše: http://www.fsegames.eu/forum/index.php?topic=18759.0

Interesetno je kako bi dosta njih "preuzelo vođstvo" nad klanom/pukom ali ih zato nigde nije bilo kad je trebalo tražiti naše ljude po steamu i organizovati sastanke itd... tu onda nikoga nema da pomogne. No, da ne bi ja pravio kavge ovde, puk je napravljen i uspešno aktivan... Svi koji razumeju srpski jezik su dobro došli da nam se pridruže u zabavi.
 
Gojkov said:
Interesetno je kako bi dosta njih "preuzelo vođstvo" nad klanom/pukom ali ih zato nigde nije bilo kad je trebalo tražiti naše ljude po steamu i organizovati sastanke itd... tu onda nikoga nema da pomogne.
Isto kako sam se ja osecao tokom ovogodisnje ekskurzije naseg tima u Nations Cup-u :mrgreen:
NW ne igram,ali vam zelim srecu s klanom :wink:
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom