*Nam,onur ve ilişki arttırma hilesi*

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
bunu yapmak warbandda wardı galiba modulesden nativenin klasörüne gir ordan menus txtyi bul ctrl+f yap cheat yaz ilk bulunan seçenin sonundaki 0'ı 1 yap
 
bana biri şu oyunun koduyla yapılan hileyi anlata bilir yada linkini verebilirmi sayfasının bulamadım da
 
Nam ve onuru yükseltebilmen icin;
Senaryoyu yani oyunu hile olarak baslatman lazım.Bunun icinde Program filestan oyunun kurulu oldugu yerden modules klasörünü ac.. Ordan Native.. Daha sonra Orda Menüs.txt dosyası var.O dosyayı ac.Daha sonra CTRL+F yap.. Cıkan yere tutorial yaz.. Otomatik olarak seni tutorial yazan yere atıcaktır.. Daha sonra orada yan yana sayılar yazıcaktır..Son sayı 0 dır.. Onu 1 yap.. Kaydet ve kapat.Sonra oyuna gir.. New gameden oyuna basla.. Karakterini felan sec.. En sonunda sana swadyamı nordmu felan filan sorucak..En alt tarafta "Hile" veya ingilizcesiyle "Cheat" yazar.Ona tıkla.. Daha sonra onur ve nam yükseltmek icin rapor menüsünden karakter raporunu görüntüleye gel ve istedigin kadar nam ve onur yükselt...    :wink:
 
kesın cvbını veren bırı yokmu duzgun bır anlatımla !!! ben bılıyorum nasıl nam,onur ve ılıskı durumunu arttırmayı fakat HİLESİNİ BİLEN VARMI???
 
Çok basit şöyle anlatayım. Renown yani nam oluyor sanırım. Ne kadar az kişiyle ne kadar çok kişinin karşılaşmasıyla ilgilidir. Sen dahil olmak üzere 5 - 6 tane sağlam adam yap sonra git 200 kişiyi kes cok rahat yaparsın. Oyunun zorluk seviyeside önemli tabiki ama. Champion charger, masterwork war cleaver veya 2h sabre ile dünyaya meydan okuyorum :grin:
 
merhaba arkadaşlar.M&B Warband gibi bir oyunun müptelası olduktan sonra bu siteye üye olmalıyım diye düşündüm.muhabbetler de sağlam bu arada (:
çok ihtiyacım olan bir hile sormak istiyorum.herhangi bir krallıkla barış veya ateşkes yapmanın hilesi var mı?oyunda 2.5 yıl oldu yaklaşık, tahmin de edebileceğiniz gibi bayağı iyi bir durumdayım fakat istisnasız bütün krallıklarla savaş halindeyiz ve bu gerçekten çok zor bir durum.Vaegir'lerin geleceği bana bağlı diyebilirim.(: bu nedenle bu hileye çok ihtiyacım var.
herkesin kandili mübarek olsun...
 
Arkadaşlar onuru yükseltmek için çok güzel bir taktiğim var. Belki sizler de yapıyorsunuzdur ama göremediğim için belki bilinmiyordur dedim.

Savaşta ele geçirdiğiniz lordları, kontları filan artık esirimsin değil de, gitmekte özgürsün dersen hem +5 ilişki geliştiriyor. Hem de onur kazandırıyor. Böylelikle o adamla dost bile olabiliyorsun. Bir krallık kurduğunda senin tarafına geçmesinde büyük katkısı oluyor. Ya da ne bileyim isyan filan çıkartacaksan. . Ya da onun bağlı olduğu krallığa bağlanacaksan seni destekliyor filan. . . Ben görev haricinde hiç esir almıyorum mesela. Rodoğa bağlıyım Sarradin ve Kergitlilerle aram daha iyi :smile:
 
birşey daha var sormak istediğim; haftalık bütçe raporunda kontrol yetersizliğinden doğan vergi kaybı başlığı altında yüklü bir mebla kaybediyorum.bunu nasıl en aza indirgeyebilirim?
 
Arasıra kalelerini, şehirlerini filan ziyaret et. Köylülere saldıran haydutları öldür. Ticaret kervanlarına musallat olanları engelle. O miktar düşer. ..
 
ben sizin dediginiz gibi menus.txt den cheat yazan yeri buldum onun sonundakini bir yaptım hiç birşey olmadi nasıl olcak
 
yeni basladim hemde 4-5 kere o secenek tam olarak nerde cıkıyor anlatır mısın yada bir foto koyup gosterir misin
 
Ben birkaç ay önce denemiştim. Yeni karakter açarken Hile İle başla ya da onun gibi bir seçenek çıkıyor. Ondan sonra oluyordu galiba. .
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom