Najjeftinije

Users who are viewing this thread

CarOgnjen

Recruit
Da li mi mozete reci odakle je najjeftinije da kupim mb warband nasao sam sa ovih prostora za 950 dinara izvinjavam se ako se ovo ne moze pisati samo zelim da pitam vas :grin:
 
Imas da ga uzmes za par jevreja sta znam. Ja sam uzeo, dal bese halowen sale ili winter sale jos pre nekoliko godina celu kolekciju za 5 jevreja na steamu iako sam imao vec postojeci kod koji sam koristio par godina pre toga.
 
Ako ces kupovati s G2A, bolje nemoj kupovati uopce. G2A je jedna ogromna stranica za pranje love i samo steti developerima. Rekli su da im je cak bolje da piratiziras njihovu igru nego da je kupis preko G2A, jer u vecini slucajeva oni doslovno gube novac na kupnjama preko G2A.

Pricekaj Steam sale ili neki drugi sale, bude Warband -90% na bozicnom saleu za nesto vise od mjesec dana.


 
I ja ponekad kupujem sa G2A, jeftino je jeftino jbg. Svjestan sam da šteti developerima, ali se štedi dok je banalnih naših dragih država.


Sori CarOgnjen, otišli smo malo u offtopic. Dobar ti je savjet od Kneza, svako malo bude akcija.

Provjerio sam si svoje izvore, evo jedna akcija 75% ovdje https://www.fanatical.com/en/game/mount-and-blade-full-collection
Isteći će za manje od dana, piše. Taj website je legalan koliko znam, nekad se zvao Bundlestars. Trenutno je to najjeftinije što sam našao.

Cijela kolekcija za 9.99 eurića/1184 dinara :
Mount & Blade
Mount & Blade: Warband
Mount & Blade: Warband - Viking Conquest Reforged Edition
Mount & Blade: Warband - Napoleonic Wars
Mount & Blade: With Fire & Sword

Ili ako hoćeš samo Warband:
https://www.fanatical.com/en/game/mount-and-blade-warband  - 592 dinara
A druge su ovdje:
https://www.fanatical.com/en/dlc/mount-and-blade-warband-viking-conquest - 444 dinara
https://www.fanatical.com/en/dlc/mount-and-blade-warband-napoleonic-wars - 295 dinara

Možeš koristiti dodatni popust od 10%, tamo na stranici piše koji kod trebaš upisati, jasno se vidi.
 
Mare care ne razumem zasto si malo tiltovan i zasto se raspravljas samnom kao da sam ti neprijatelj ? ja sam samo rekao da je decko trazio jeftinu varijantu koju je i dobio a ne da mu solimo pamet da bude moralan ili ne.
 
Izvini Varadine nisam htio da tako ispadne, G2A jest zaista jeftina varijanta - bez ulaska u daljnju raspravu to je to. Mada cak mislim da je Shoxijeva ponuda zasad najjeftinija ovdje ili u rangu s G2A tu negdje.

Nego hocu reci da taj argument u vezi G2A sam u zadnjih mjesec-dva bar 50 puta morao s nekim raspravljati, o tome mozemo otvoriti drugu temu. Shvacam da je stanje na balkanu realno katastrofa u odnosu na druge zemlje i da ljudi nemaju para, ali kao netko tko ce za neko vrijeme takodjer plasirati svoje proizvode na digitalni market kad vidim sto ta gamad iz G2A radi ne bude mi dobro.

Izmedju ostalog nadrkan sam od faksa pa ispadnem uvijek agresivan ne zamjerite  :neutral:
 
Back
Top Bottom