När började du lira M&B?

Users who are viewing this thread

lord anders

Banned
Jag kommer inte ihåg vilken beta men det fans väldigt få byar städer och slott när jag började. och det fans dark knights och hierd blades hade hästar tror det var 0.57 eller 0.75 nånting sjukt bra spel! jag har väll spenderat ca 500timmer. Jag kommer ihåg att man kunde vara lvl 5 och ändå träna fram knights pga att dom hadde inte fixat så du bra kunde tränad dom som var under din egen lvl :razz:
 
Jag började för vad som käns som 10år sedan men när först beta kom ut på the pirate bay.
Köpte det i förra vk när det såldes för 5$! på Steam :smile:
 

Chaingun

Knight at Arms
WB
Jag minns att jag provade någon tidigt version där enbart Vaegir och Swadia existerade, och att den var astråkig (kan väl tilläggas att jag inte fattade stridssystemet på den tiden så jag blev ägd i alla slag).
Provespelade 'seriöst' först någonstans mellan 0.8-0.9 om jag minns rätt versionnummer. Köpte inte spelet förrens det gick retail.
 

Eino

Count
Jag kommer inte riktigt ihåg.

Det enda jag minns var när Mofunzone.com lade upp M&B demot för första gången så spelade jag det. Jävlar jag var fan i mig en liten pojke vid den tiden.

Så typ 1-2 år innan jag registrerade mig i forumet.

Någon annan som också såg och laddade ner demot på Mofunzone?

EDIT: Var tvungen att gnälla på farsan i 1-2 veckor innan han gav upp :grin:
 

NaglFaar

Baron
M&BWBNW
Men visst fan var det värt det? Ett jävligt bra spel med kollosal potential på grund av alla mods som kan komma.
Jag vet inte om jag har sagt det än men jag började inte spela förens 1.011 när Blodshammar visade mig det.


Han visade mig det i 10-20 min och sedan tjatade jag på honom att han skulle köpa det. Eller, tjata och tjata, påpekade det intensivt.
Efter 2 min hade han gett sig och jag smög ut i vardagsrummet för att hämta hans plånbok så att inte hans flickvän skulle märka något. Sedan köpte han en nyckel till sig direkt, och sedan en till mig några dagar senare eftersom jag inte har ett sådant flashigt kort som han har så att man kan betala online.
 

BlodsHammar

Grandmaster Knight
M&BWB
He he. Those where the days.. :smile:
Min bror visade mig det först som sagt. Han hittade det genom en vän på någon hemsida.
Jag satt och spelade dag in dag ut. Levlade upp till sex och kunde inte komma längre. Startade en ny karaktär och börja om. :razz:
Tillslut övertalade jag min bror köpa spelet (man kunde köpa spelet i betan på den tiden) och som jag spelade! Då var det bara två faktioner och två castles tillhörde ingen faktion utan bandits har jag för mig.. Och dark knights! :shock: Strövade runt på 12-15 starka och jagade min lilla vagn med folk på 20-25 soldater och de körde över mina män varje gång. Jag hann dra ner tv-tre dark knights med mig innan jag föll :razz:

Härligt var det. Tyvärr minns jag inte exakt vilken version det var. Man spelade till och från. Jag har nog betalat för M&B tre gånger själ och min bror betalade första gången.
Vi blev jämt av med nycklarna.. Vi köpte spelet över internet och vi tänkte aldrig på att leta upp en leverantör som erbjöd "lådan" med moderna Compact-Disk skiver :wink:
 

Kittenhuffer

Sergeant Knight at Arms
WBVC
Kommer inte ihåg hur eller varför men för dryga två år sedan kom jag över M&B. Kan inte erinra mig om vilken version det var på den tiden men sedan dess har jag spelat med jämna mellanrum. Nyligen sade en på MSN till mig att expansionen hade kommit ut, så självklart slängde jag mig genast över VISA kortet och började spela online. Dock har jag inte riktigt så mycket tid till det som jag skulle vilja. :sad:
 

Scy

jag har inte äns börjat men ska om en stund vet inget om spelet än de ja läst så tar gärna emot tips :smile:
 

Scy

såg nu att man behöver Keygen de visste ja inte innan.. men ser att man kan fixa en över internet ngn som vet hur o vart ?
 

_Malkuth_

Regular
själv har ja nu spelat i.. öhm.. 1 månad.. :razz: 

Jag är den typen som kan kolla på spel o inte va intresserad.. tills den gången man har speltorka, då hittar man ju alla dessa godingar.. så nu spelas de för full fart..  lär mej nya grejjer hela tiden känns de som :razz:
 

Possut

Veteran
WB
Jag började lira för några veckor sedan.. Är nu fast med att hjälpa till i utvecklingen med modden Age of Change II. Går hyfsat framåt tycker jag.

Vad hittar man på som skandinav i dessa forum då? ;P
 
Hørte først om spillet for 2 uger siden, og så downloadede jeg cracked for en uge siden for at vide om det var noget værd, og så købte jeg spillet i forgårs. :grin:
 

Corporal_Nim

Veteran
M&BWBWF&SNW
OK idioter, om säger ni att ni har spelat en crackad version så fattar ni väl at ni blir bannade... -.-

Jag började spela 2005 när man fick Borcha som fånge =P dvs lägesen =))
 

eyeeatpoopie

Recruit
WB
Spelade nog första gången runt 2004. När det kom i ett nummer PC Gamer. Köpte det nog inte förän verion 0.808 though... Saknar Zendar :sad:
 
Top Bottom