MultiPlayer'da yabancıların kibri.

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

SultanErenHan

Arkadaşlar ben mp oynuyorum yabancılar Yeniçerilere küfür ediyorlar vay anasını. :mrgreen:
Bu Yeniçeriler onların inlerine girip fethetmişti ama ileri geri konuşuyorlar.
Onlar küfür ettiklerinde ''Yeniçeriler Avrupalı ve Haçlı askerlerinden güçlüdür dedim.
Herif diyorki.''Yeniçeriler Haçlı askerlerinden asla iyi olamamıştır'' deyip küfürü basıyor.
Sizinde yabancılarla girdiğiniz atışmaları merak ediyorum başınızdan öyle bir olay geçtimi ?

Yeniçeriler aslında o kadar iyi değil zaten. Avrupanın şövalyeleri her zaman daha güçlü olmuştur. Osmanlıya savaşı kazandıran yeniçerilere verdiği teknolojik silahlar ve saldırıya yönelik taktikleriydi. Öyle küfredenlere falan cevap da vermeyin sonunda susacaklar tabi. Bu insanlar troll denilen insanlardır, siz cevap verdikçe azacaklardır. Büyüklerin söylediği ünlü bir söz var. "Köpek ürür, kervan yürür." Bırak yırtsınlar kendilerini sen ağzını bile açma.

Şimdi yeniçeriler elit bir birlik ve sayıları da oldukça az. Sen bunu herhangi bir devletin tüm ordusu ile karşılaştıramazsın ki. Zaten "Yeniçeriler Avrupa askerlerinden güçlüdür." diye bir genelleme olamaz. Hangi Avrupa askeri ve hangi dönem olduğunu belirtmek gerekir. Halk ağzında sizin yaptığınıza sidik yarıştırmak deniyor.

Rome at War modunda da bir adam "beni bulamazsın. Saklandım" dedi. "Bulurum" dedim. Bulamadım. Oyundan çıktı.

Edit: Yazım hatası.

Mosin Nagant said:
Şimdi yeniçeriler elit bir birlik ve sayıları da oldukça az. Sen bunu herhangi bir devletin tüm ordusu ile karşılaştıramazsın ki. Zaten "Yeniçeriler Avrupa askerlerinden güçlüdür." diye bir genelleme olamaz. Hangi Avrupa askeri ve hangi dönem olduğunu belirtmek gerekir. Halk ağzında sizin yaptığınıza sidik yarıştırmak deniyor.
Lütfen alınma şimdi söyleyeceği msöz sana yönelik değil:Ben vatanıma milletime kendi atalarıma laf ettirmemeye edenleride pişman bırakmaya çalışıyorum.Sidik yarışı yapmak gibi bir gayretimde yok  :mrgreen:

Yeniçeri mi kaldı yahu? Altay kötü dese de kızsan anlarım. Ki kötü zaten. Kabul etmek gerek. Oyunlarda ırkçılık karşıtı tavır koyun. Her türlü belayı def eder.

Mosin Nagant said:
Sayıları az mı?

Ubsilon Xeforian Cioss said:
Yeniçeri mi kaldı yahu? Altay kötü dese de kızsan anlarım. Ki kötü zaten. Kabul etmek gerek. Oyunlarda ırkçılık karşıtı tavır koyun. Her türlü belayı def eder.
Fire and Sword oynarken Kırım Hanlığı olunca var ama :grin:

SultanErenHan said:
Bulaşma gider Eren

Irkçılık mı tam bilemedim tabi ama şöyle birşey var. Khergitlerle Warband'de oynamaya kalksan küfür yersin çünkü aşırı üstünlükleri var. WFAS için de öyle, oyunda yeniçeriler tüfek dışında yay da alabiliyor ve bu diğerlerine göre daha seri atış yapabilmeni sağlıyor. Oyunun tadını kaçırıyor diyebiliriz bir bakıma, muhtemelen o yüzden tepki göstermişlerdir.

Tatar Karabay said:
SultanErenHan said:
Bulaşma gider Eren
Sağol kardaş :grin:

Tartışmak istemiyorsan tartışma çıkartacak iletiler atmayacaksın. Tartışma sayılmaz zaten, polemik yaratmaya çalışıyorsun.

Tatar Karabay said:
Bulaşma gider Eren

Bunu yazarken neyin var ortaya koyuyorsun, bunu bil.

Tartışmak istemiyorsan tartışma çıkartacak iletiler atmayacaksın. Tartışma sayılmaz zaten, polemik yaratmaya çalışıyorsun.

Tatar Karabay said:
Bulaşma gider Eren

Bunu yazarken neyin var ortaya koyuyorsun, bunu bil.
Ama ben gurur kırmıyorum.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom