[MP]Okçuların Gücü

Users who are viewing this thread

Ava

Sergeant Knight at Arms
Merhabalar hemen önerime geçiyorum,

Okçular çoklu oyuncu modunda abartı güçlüler. Nasıl derseniz, örneğin bir veagir okçusu ilk elden en iyi zırhı alabiliyor. Elinde şemşir gibi iyi bir kılıçla başlamasıda cabası. Diğer ülkelerdede aşağı yukarı böyle. Böyle olunca iyi bir okçuyu öldürmek oldukça zor oluyor. Yanına varan bir piyade karşısında sağlam zırhlı, (eğer iyi block yapıyorsa) en az piyade kadar güçlü yakın dövüş yapan biriyle karşılaşıyor. Bu bana dengesiz geliyor. Hem uzak mesafede hemde yakın mesafede güçlü oluyorlar. Tek dezavantajları kalkan alamamaları. Herşeyi bırakıp okçuda ustalaşmak daha mantıklı bir hareket hele Köy, Nord Kasabası gibi kapalı haritalarda.

Önerim,

-Okçuların giyebileceği zırhlar düşürülsün, yada fiyatları yükseltilsin 1500 gibi.
-Okçuların yakın dövüş özellikleri düşürülsün. Kullanabileceği silah yelpazesi azaltılsın.

Teşekkürler.

+1
http://spreadsheets.google.com/pub?key=0AqTUCD7It5jXdGxEZ0FWcHJOOWd4XzZXZk9jSmswZEE&gid=0

Burdaki özelliklerlede oynanılması gerek. Veagir okçusu çok hızlı koşuyor. Çabuk davaranıyor. :roll:

Ayrıca şemşir diğer factionlarda 300küsüre giderken bunda beleşe çıkıyor.

Bende oraya dikkat çekmeye çalıştım. Belki silahlarda ufak tefek ayarlanabilir. Ama o sayfadaki özelliklerin ayarlanması şart.

Katılıyorum öneriye.

Okçular,özellikle Vaegir okçuları çok iyiler. Ve rhodok crossbowman'lar. Zırhları iyi olmasa bile birçok silahı kullanabiliyorlar ve kalkan+kılıç, kalkan + tırpan, hatta kalkan + çift el/tek el silah kullanmaları bile mümkün. Balyoz falanda alıyorlar, üstten üstten indiriyorlar.

Benimde tavsiyem okçulara denge getirilmesi. Gerçekten durum abartılı, bir okçu hem piyadeden,hem atlıdan çok daha avantajlı. Sadece kendini okta geliştirmek kalıyor...

veli125 said:
gerksiz konu bnce gayet iyi orantı.

:lol: Okey üstad.

vaegir'in çok güçlü olduğuna katılmıyorum, 2 sebebi var:

1. +3 okları yok.
2. Kısa yay (short bow) gibi bir şaheserden mahrumlar  :mrgreen:

Bu nedenle sarranid veya nord okçuları gibi hareket halinde değil, sabit ve kalabalık durduklarında etkililer.

Alhedras said:

1. +3 okları yok.

Bu nedenle sarranid veya nord okçuları gibi hareket halinde değil, sabit ve kalabalık durduklarında etkililer.

Evet, tekil oyunda bir etkisi olmayabilir. Ama klan maçlarında vaegir okçularından çok çekiyoruz :) Piyade ağırlıklı bir klan olarak.

Veagir okçularının gücünden çok, okçunun eline kılıç aldığında piyadeye dönüşmesinden şikayetçiyiz =) Düşünün okçular Nord'un büyük baltasını bile kullanabiliyor yanlış hatırlamıyorsam.

Alhedras said:

1. +3 okları yok.

+3, +2 ok fazla bir şey farketmez.
Tek başlarına okçuyken Nord ve Rodok harici bütün factionlara tk atabilirler. O zırh 4 oku bile aynı anda kaldırabilir. Şemşir zaten bedava. Abartılmış bir silah erimi var. Hızlı olduğunu zaten biliyoruz. Hem okla hem de şemşirle sağlam vuruyorlar. Blok ve chamber ustası olan biri Vaegir okçusunda boss gibidir. Bunu hepimiz zaten maçlarda veya publiclerde görüyoruz değil mi?

Back
Top Bottom