Mounth blade jail server

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

xneon[TR]

Recruit
arkadaşlar jail bir sunucu kurmak yolundayız türkiyenin jail serveri olucaz grup kurduk steamda burdan arkadaşları oyunumuza ekliyoruz şuan ayarlama aşamasındayız o yüzden dedicated server henüz almadık katılmak isteyenler

steamdan
steamid:mad:neon_kopxd
eklesin ben gruba ekliycem grupta ayrıca oyunda duran arkadaşlara hediye oyunlar vs verilecektir bana steam üzerinden ulaşım gruba ekle demeniz yeterli iyi forumlar.

Miraak said:
jail = hapishane değil mi ne ya bu? Veya hangi sunucu tipine benziyor anlamıyorum oyuncuları hapse mi atacaksınız? Biri açıklayabilir mi?
Şimdi ilk başta çoğu kişi hapisanede başlıyor.Sonra gardiyanlarda oluyor.İsyan ediyorsunuz filan CS tarzında yani

colombos said:
Miraak said:
jail = hapishane değil mi ne ya bu? Veya hangi sunucu tipine benziyor anlamıyorum oyuncuları hapse mi atacaksınız? Biri açıklayabilir mi?
Şimdi ilk başta çoğu kişi hapisanede başlıyor.Sonra gardiyanlarda oluyor.İsyan ediyorsunuz filan CS tarzında yani
Ben bunu cs:goda bir tane server da oynamıştım.. Güzel olur ama mod lazım bunun için.. Tşkkr..

Tahminimce herkes silahsız başlar yumruklarla isyan süresi gelince otomatik sopa felan gelir gardiyanlarda isyan edenleri öldürür diye düşünüyorum..

(Not: Ben Deathrun ve saklambaç'ı zor yükledim jail nasıl olacak acaba :razz:)

Güzel bir fikir bence, eğer fikir kadar iyi bir harita da yapılabilirse harika olur. CSta bu deneyimi yaşamıştım, MB üzerinde Jail nasıl olur denemek isterim.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom